به گزارش خبرگزاری شبستان حجتالاسلام محمد احمدی گفت: این کارگاه به مدت پنج روز در مشهد مقدس برگزار شد و در آن 50 استاد آقا و خانم سطح عالی از استانهای مختلف شرکت کردند.
وی هدف از برگزاری این کارگاه را توسعه و تعمیق روش تدریس فعال و ارتقای شیوه تدریس، افزایش مشارکت طلاب در بحث و استفاده بهینه از توان آنها در تدریس برشمرد.
حجتالاسلام احمدی دستيابي به الگوريتمهاي متفاوت در تدريس، دستيابي به روش كارگاهي (مراحل اجرا)، تولید قالب طرح، زمينهسازي براي ايجاد مهارت هدفگذاريِ داراي شاخصهاي مهارتي(در مقابل هدفگذاريهاي كلي)، زمينهسازي براي ايجاد مهارت انگيزش و فعالسازي ذهن فراگير و زمينهسازي براي ايجاد مهارت توليد علم را از جمله مباحث مطرح شده در این کارگاه ها عنوان کرد .
زمينهسازي براي ايجاد مهارتِ مطالعه اثربخش، زمينهسازي براي ايجاد مهارت تحليل محتوا، مهارت استفاده از نتايج تحليل محتوا و ايجاد زمينه براي دستيابي به تكنيكهاي تدريس عملي كارگاهي نیز از دیگر موارد مطرح شده دراین کارگا ها بود که حجت الاسلام احمدی به آنها اشاره کرد.
وی ادامه داد: تدریس در این کارگاه را برای اساتید آقا حجتالاسلام و المسلمین واسطی و برای بانوان حجتالاسلام و المسلمین کاظمی برعهده داشتند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حوزه علمیه خواهران سرپرست مدیریت اساتید حوزههای علمیه خواهران اظهار امیدواری کرد در آینده این کارگاه ویژه سایر اساتید سطح عالی حوزههای علمیه خواهران با اولویت مدرسان تماموقت برگزار شود.
پایان پیام/
نظر شما