به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام و به نقل از روابط عمومی سپاه امیرالمؤمنین(ع) ایلام، محمدتقی قاسمی از یادگاران هشت سال دفاع مقدس، در این مراسم، با اشاره به نقش برجسته تدارکات در دوران دفاع مقدس، گفت: مظلومترین شهیدان در دوران دفاع مقدس شهدای تدارکات بودند، جنگ پیروز نمیشد جز با وجود پشتیبانی که گردان را حمایت میکردند و در پشت خط مقدم به رزمندگان اسلام یاری رساندند.
وی، با بیان اینکه کارآمدترین نیروهای جنگ نیروهای تدارکات بودند، افزود: نیروهای تدارکات نقش اثربخشی در زمینه حمایت و پشتیبانی از نیروها، حفظ سنگرهای پشت جبهه و توسعه هستههای مقاومت محلی در موارد اضطراری، تاثیری مستقیم بر روحیه رزمندگان از جمله وظیفی بود که برعهده آنان بوده است.
این فرمانده دوران دفاع مقدس، بیان کرد: اگر نیرویی برای تأمین نیازهای جنگ وجود نداشت، رزمندگان ما چگونه میتوانستند در مقابل دشمن ایستادگی کنند، بچههای آماد و پشتیبانی با سختیهایی موجود توانستند حماسه خلق کنند و با ایثار و شهامت مهمات و وسایل ضروری برای رزمندگان را به دست آنها برسانند.
رئیس دانشگاه سفیر دانش، با اشاره به اینکه ما در دوران جنگ با مرجعیت رهبری واحد توانستیم حماسه آفرینی کنیم، افزود: یکی دیگر از عوامل پیروزی ما در این نبرد 8 ساله کمک نیروهای آماد و پشتیبانی بود که در تنگناها توانستند نقش حساس خود را ایفا کنند.
قاسمی، با بیان نقش نیروهای تاکتیکی در 8 سال دفاع مقدس، اظهار کرد: قویترین یگانها با بهترین تاکتیکهای نظامی بدون آماد و پشتیبانی و امکانات نمیتوانستند یک عملیات را پیش ببرند و موفق شوند.
این فرمانده دوران دفاع مقدس با بیان اینکه آماد و پشتیبانی با تجزیه و تحلیل امکانات جنگ و با رسیدگی به رزمندگان توانستند در مقابل دشمن تا دندان مسلح مقابله کنند، گفت: اگر در صحنههای نبرد برآوردها انجام شود و آماد نتواند نیازها را برطرف کنند چطور میتوانند موفق شود، حفظ انسجام است که توانسته، بسیج را یکپارچه و آماده کند که همین انسجام از پیروزی تدارکات و پشتیبانی بود.
عبدالصاحب طهماسبی، جانشین فرمانده سپاه امیرالمؤمنین(ع) استان ایلام نیز در این مراسم با بیان اینکه یاد شهدا باید برای همیشه در قلب آحاد مردم باقی بماند، اظهار کرد: در استان ایلام 53 نفر از شهدای تدارکات و پشتیبانی را شناسایی کردهایم و این دومین یادوارهای است که برای تجلیل از این شهدای بزرگوار انجام شده است.
طهماسبی، با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه، یاد و خاطره شهدا کمتر از شهادت نیست، گفت: فرصتهایی که در یادوارههایی که برای شهدای عزیز برگزار میشود، زمینه کاوش و بازنگری در مسائل و موضوعات 8 سال دفاع مقدس را برای ما فراهم میکند تا برای آینده جوانان ما درس و الگو شود.
جانشین فرمانده سپاه امیرالمؤمنین(ع) استان ایلام، با بیان اینکه مقام معظم رهبری در جای دیگر میفرماید، جنگ ما یک گنج بود، باید این گنج را استخراج کرد، افزود: خاطراتی که از ایثارگریهای رزمندگان و شهدای ما برای مردم بیان میشود جای کارکردن دارد، وظیفه ماست که این خاطرات را برای مردم و نسل جوان بازگو کنیم.
وی، در ادامه با بیان اینکه هر چه داریم از شهدا و امام خمینی(ره) داریم، گفت: رزمندگان ما در تدارکات و پشتیبانی جنگ سهم بسزایی داشتند و خدماتی از قبیل تأمین سلاح و ترابری و تأمین مایحتاج رزمندگان از خدمات این عزیزان بود.
طهماسبی، در پایان خاطرنشان کرد: بیان خاطرات دفاع مقدس برای نسل آینده بسیار مؤثر است و میتواند الگویی باشد تا جوانان آن را چراغ راه خود قرار دهند و آیندهای روشن برای خود بسازند.
پایان پیام/
نظر شما