ضرورت رفع خلاءهای قانونی جرم اسیدپاشی/محاکمه مدیران 3 رسانه در دادگاه مطبوعات

خبرگزاری شبستان: محاکمه مدیران 3 رسانه در دادگاه مطبوعات، ضرورت رفع خلاءهای قانونی جرم اسیدپاشی، آخرین وضعیت پرونده ریحانه از زبان سرپرست دادسرای جنایی، پرونده قتل معاون سابق وزیر صنعت در دیوان عالی کشور برخی از عناوین اخبار حوزه قضایی در هفته چهارم مهر ماه بود.

به گزارش خبرنگار سیاسی قضایی خبرگزاری شبستان، محاکمه مدیران 3 رسانه در دادگاه مطبوعات، ضرورت رفع خلاءهای قانونی جرم اسیدپاشی، آخرین وضعیت پرونده ریحانه از زبان سرپرست دادسرای جنایی، پرونده قتل معاون سابق وزیر صنعت در دیوان عالی کشور برخی از عناوین اخبار حوزه قضایی در هفته چهارم مهر ماه بود. اخبار و رویدادهای این حوزه را در گزارش زیر بخوانید:

هجمه‌های حقوق بشری جنگ روانی سخیف غربی‌هاست/قصاص حق اولیاء دم است/قوانین داخلی، باید از سوی مراجع بین‌المللی محترم شمرده شود

رئیس قوه قضائیه هجمه‌های حقوق بشری علیه جمهوری اسلامی را «جنگی روانی» دانست که به نحو «سخیف و مفتضحانه» از سوی کشورهای غربی به راه افتاده است و هر روز بیش از گذشته «غیر مستند» بودن آن آشکار می‌شود.

آیت‌الله صادق آملی لاریجانی در جلسه امروز مسئولان عالی قضایی، افزایش میزان «دروغ ‌پردازی» در هجمه‌های حقوق بشری علیه جمهوری اسلامی را «عجیب» توصیف کرد و گفت: غربی‌ها این روزها با به کارگیری همه ابزارها و رسانه‌هایی که در اختیار دارند احکام صادره در دستگاه قضایی، همچنین تعاملات سیاسی و اجتماعی مردم و نظام را مورد هجمه قرار می‌دهند، اما آن قدر دروغ‌های بزرگ در این هجمه‌ها وجود دارد که هر کسی آنها را بشنود، متوجه می‌شود یک جنگ روانی سخیف و خالی از استناد برپا کرده‌اند.

تمام سایت‌هایی که توسط وزارت ارشاد فیلتر شده رفع فیلتر می‌شود

رئیس دیوان عدالت اداری از رفع فیلتر سایت‌هایی خبر داد که از سوی وزارت ارشاد فیلتر شدند.

حجت‌الاسلام محمدجعفر منتظری در خصوص دادخواستی که از سوی دستگاه‌های مرتبط با دادستانی ارائه شده بود، گفت: دیوان به این دادخواست رسیدگی کرد و در این زمینه دستور موقتی صادر شده که وزارت ارشاد حق ندارد رأسا اقدام به فیلتر سایتی کند.

وی با اشاره به اینکه تمامی سایت‌هایی که تاکنون از سوی ارشاد فیلتر شده بود رفع فیلتر می‌شوند، گفت: وزارت ارشاد باید استدلال خود را بابت فیلتر کردن اینگونه سایت‌ها ارائه کند.

ضرورت رفع خلاءهای قانونی جرم اسیدپاشی/ آیا مجازات تعیین شده برای این مجرمین بازدارنده است؟

معاون رئیس دیوان عدالت اداری در امور شعب گفت: مجرمان اسیدپاشی طبق ماده ۶۱۲ قانون تعزیرات، به سه تا ده سال حبس تعزیری محکوم می‌شود، ولی به نظر نمی‌رسد این مجازات از بازدرندگی لازم برخوردار باشد.

"حجت‌الاسلام والمسلمین موسی قربانی" در گفتگو با خبرنگار حقوقی قضایی باشگاه خبرنگاران، با اشاره به جرم اسیدپاشی و خلاءهای قانونی در این زمینه اظهار داشت: این جرم  اختصاص به بخش تعزیرات دارد و این در حالی است که جرائم مربوط به مبحث تعزیرات هنوز به مجلس شورای اسلامی ارسال نشده است.

وی ادامه داد: از آنجایی که در اسیدپاشی مجرم  با قصد و آگاهی از عواقب عمل خود دست به ارتکاب چنین بزهی می‌زند، لذا مجازات آن قصاص نفس است و حیات جامعه مستلزم رعایت این حکم است چرا که این امر نقش مهمی در پیشگیری از ارتکاب جرائم دارد.

نگرانیم بدهی‌های بابک زنجانی باز نگردد/ همگرایی همه گروه‌ها را مبارک می‌دانیم

وزیر دادگستری در رابطه با پرونده بابک زنجانی گفت: ما نگرانیم که خدای نکرده بدهی‌های ایشان پرداخت نشود و دستگاه اجرایی و قضایی با همکاری هم در تلاشند که این پول قابل توجه که برای بیت‌المال و مردم است را برگردانند.

حجت‌الاسلام و المسلمین پورمحمدی وزیر دادگستری در حاشیه مراسم ختم ولی‌الله خبره قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور در جمع خبرنگاران در رابطه با پرونده بابک زنجانی گفت: ما نگرانیم که خدای نکرده بدهی‌های ایشان پرداخت نشود و دستگاه اجرایی و قضایی با همکاری هم در تلاشند که این پول قابل توجه که برای بیت‌المال و مردم است را برگردانند.

وی در رابطه با آخرین وضعیت رسیدگی به این پرونده اظهار داشت: در رابطه با این موضوع دادستان کل کشور و مقامات مذکور باید پاسخگو باشند اما ما تمامی تلاش خود را می‌کنیم.

محاکمه مدیران 3 رسانه در دادگاه مطبوعات

مدیرعامل سابق خبرگزاری جمهوری اسلامی و مدیرمسوول سایت تحلیلی خبر آنلاین و سایت خبر ورزشی هفته آینده محاکمه می شوند.

آخرین وضعیت پرونده ریحانه از زبان سرپرست دادسرای جنایی

سرپرست دادسرای جنایی تهران گفت: اولیای دم مرحوم سربندی تاکنون راضی به رضایت نشده اند.

قاضی محمد شهریاری اظهار داشت: امروز آخرین جلسه صلح و سازش را در دادسرای جنایی تهران برگزار کردیم. در این جلسات که با حضور دو طرف پرونده و خود ریحانه برگزار شد اولیای دم حاضر به گذشت نشدند.

وی درباره ادعای برخی سایت های مخالف نظام در خصوص فشار سیاسی برای توقف حکم گفت: دادسرای جنایی در تمام پرونده های قتل این جلسات را برگزار می کند و این ادعاها هیچ تاثیری در تلاش ما برای کسب رضایت یا اجرای حکم ندارد. قصاص حق اولیای دم است اما ما همیشه توصیه به بخشش داریم.

نامه اعتراض جواد لاریجانی به مسئولان حقوق بشر نروژ:

محدودیت برای دانشجویان ایرانی نقض آشکار حقوق بشر و حقوق بین الملل است

دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان در نامه ای به مسئولان حقوق بشری نروژ، مراتب اعتراض خود به محدودیت های اعمال شده از سوی این کشور برای دانشجویان ایرانی را اعلام کرده و آن را نمونه روشنی از نقض حقوق بشر دانسته است.

پرونده قتل معاون سابق وزیر صنعت در دیوان عالی کشور

پرونده عاملان قتل معاون سابق وزیر صنعت برای رسیدگی نهایی به دیوان عالی کشور ارسال شد.

جسد صفدر رحمت آبادی ساعت 20 یکشنبه 19 آبان سال گذشته در خودرو اش در خیابان گلبرگ کشف شد. عامل جنایت با شلیک دو گلوله به سر معاون وزیر صنعت او را به قتل رسانده بود.

بررسی صحنه جنایت نشان می داد قاتل در داخل خودرو نشسته و به سوی قربانی شلیک کرده است. کارآگاهان در تحقیقات خود به یکی از بستگان مقتول ظنین شده و او را به همراه همسرش در شرق تهران دستگیر کردند.

نشست مشترک قوه قضائیه و دولت برای تدوین برنامه ششم/اشتراک سیاست قوا در فیلترینگ

وزیر دادگستری از تشکیل جلسه مشترک با معاونت راهبردی رئیس جمهور برای تدوین برنامه ششم توسعه در بخش های قضایی خبر داد و افزود: در مورد فیلترینگ سایت ها و شبکه های اجتماعی قوا سیاست های واحدی دارند و جلسات مداومی تشکیل می دهیم که بحث های تکنیکی و اجرایی کار مهم است.

وزیر دادگستری از تشکیل جلسه مشترک با معاونت راهبردی رئیس جمهور  برای تدوین برنامه ششم توسعه در بخش های قضایی خبر داد و افزود: در مورد فیلترینگ سایت ها و شبکه های اجتماعی قوا سیاست های واحدی دارند و جلسات مداومی تشکیل می دهیم که بحث های تکنیکی و اجرایی کار مهم است.

مصطفی پور محمدی وزیر دادگستری با اعلام آخرین وضعیت بودجه دادگستری در سال 94 گفت: پیش نویس بودجه هنوز آماده نیست اما پیشنهاد دستگاه ها را و زیر مجموعه های آنها را دریافت کردیم تا پس از بررسی در کارگروه ها در دولت نهایی شود.

دستور رئیس دستگاه قضا به دادستان تهران برای برخورد با رسانه‌های متخلف

رئیس قوه قضاییه با انتقاد از بزرگنمایی فساد در جامعه در برخی رسانه‌ها گفت: به دادستان دستور اکید دادم که تمام موارد را رصد کند و در آنچه که خلاف قانون است متخلفان را در هر مرتبه ای که باشند احضار کند.

آیت الله صادق آملی لاریجانی صبح یکشنبه در مراسم سی و سومین سالگرد تاسیس سازمان بازرسی اظهار داشت: برخورد با فساد کار فنی و حقوقی است و در این راه نباید بزرگنمایی و سیاسی کاری شود. در فضای امروز برخی گمان می کنند بزرگنمایی فساد کار خوبی است.

وی با انتقاد از برخی رسانه ها خاطرنشان کرد: برخی رسانه ها می خواهند وقوع فساد را به گردن سازمان های دیگر بیندازند که این کار گریبان خودشان را خواهد گرفت. رسانه های زنجیره ای درباره پرونده ای که در دادسرا است و فرد بازداشت شده است از متهم نام می برند و تیتر می زنند که پای چند وزیر به این پرونده کشیده شد. در این خصوص به دادستان تهران دستور دادم که همه را رصد کند و آنچه خلاف قانون است پایش بایستد و اگر نیاز به احضار است این کار را انجام دهد.

پایان پیام/

کد خبر 410096

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha