به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، آیت الله سیدکاظم نورمفیدی، امام جمعه گرگان، امروز (25 مهر) در خطبه های نماز جمعه این شهر افزود: اسلام در کنار توجه به جنبه های معنوی و روحانی انسان، به تربیت بدنی نیز توجه دارد.
وی خاطرنشان کرد: برای اینکه جسم انسان آلوده نشود، اسلام بر رسیدگی به جسم نیز تاکید کرده است.
نماینده ولی فقیه در استان گلستان با بیان اینکه عقل سالم در بدن سالم وجود دارد، اظهار کرد: ما نیز طبق تاکیدات الهی باید تلاش کنیم روح و جسم مان سالم بمانند.
آیت الله نورمفیدی ادامه داد: باید به دستوراتی که دین اسلام درباره غذا خوردن، خوبیدن، راه رفتن و غیره داده توجه کنیم تا هم روح و هم جسم ما سالم بماند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به 27 مهرماه، مصادف با 24 ذی الحجه، روز مباهله، گفت: مباهله روزی است که مسیحیان نجران وقتی استدلال های منطقی پیامبر گرامی اسلام (ص) را نپذیرفتند قرار گذاشتند تا علیه کسی که سخن باطل می گوید دعا کنند.
نماینده مردم استان گلستان در مجلس خبرگان رهبری افزود: در این روز وقتی پیامبر (ص) با اهل بیت خود برای مباهله آمد، مسیحیان به وحشت افتاده و از مباهله پرهیز کردند.
آیت الله نورمفیدی تصریح کرد: طبق گفته یکی از دوستان، در ترجمه تفسیر المیزان نیز به نقل از علامه طباطبایی اینگونه آمده که اگر کسی در حقانیت دین اسلام تردید دارد ما حاضریم با او مباهله کنیم.
وی همچنین با اشاره به بیست و پنجم ذی الحجه، روز نزول سوره انسان (هل اتی) اظهار کرد: این سوره در وصف اهل بیت نبی مکرم اسلام (ص) نازل شد.
امام جمعه گرگان افزود: وقتی اهل بیت پیامبر (ص) سه روز روزه گرفتند و در پایان هر روز، افطار خود را به مسکین، یتیم و فقیر دادند، پروردگار این سوره را در وصف آنها نازل کرد.
آیت الله نورمفیدی در بخش دیگری از سخنان خود، روز پنجشنبه، اول آبان ماه، سالروز شهادت آیت الله سیدمصطفی خمینی در نجف اشرف، را گرامی داشت.
وی با بیان اینکه این شهادت، امتحان بزرگی برای امام راحل بود، چون ایشان مصطفی را امید آینده جهان اسلام می دانستند، گفت: نوع مواجهه امام (ره) با شهادت فرزندش، برای همه جای تعجب داشت.
نماینده ولی فقیه در استان گلستان، شهادت سید مصطفی خمینی را به نقل از امام (ره) جزو الطاف خفیه الهی دانست و تاکید کرد: مردان بزرگ در چنین مواقع بحرانی شناخته می شوند.
آیت الله نورمفیدی در خطبه اول نماز جمعه با بیان یکی از خطبه های حضرت علی (ع) در نهج البلاغه گفت: طبق این خطبه، پروردگار، حافظان صدیقی را برای ثبت و ضبط اعمال قرار داده است.
به گفته وی، این حافظان صدیق، در روز قیامت، زمانی که نامه اعمالمان را به ما می دهند درباره آنچه را که در دنیا انجام دادیم، شهادت می دهند.
پایان پیام/
نظر شما