«محسن پیرهادی»، عضو شورای اسلامی شهر تهران در گفت وگو با خبرنگار سرویس مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان، با تاکید بر لزوم همکاری و هم اندیشی سازمان ها و مراکز فعال در حوزه مسجد، اظهار کرد: با همیاری و همفکری سازمان هایی چون اوقاف، سازمان تبلیغات اسلامی، ستاد اقامه نماز و مرکز ر سیدگی به ام ور مساجد می توان نسبت به بحث شبانه روزی شدن مساجد برنامه ریزی کرد و در این راستا شورای شهر نیز از هیچ کمکی دریغ نخواهد کرد.
وی ادامه داد: شورای اسلامی شهر تهران نیز در حیطه توانایی هایی خود در امور شهری و در حیطه وظایف و اختیارات اش در راستای اجرایی شدن این طرح همراه خواهد بود اما به هر صورت اجرایی شدن چنین برنامه ای نیازمند برنامه ریزی دقیق و همچنین امکانات است.
پیرهادی با بیان اینکه مسجد پایگاه معنوی مردم محسوب می شود و در نتیجه باز بودن درب مساجد سبب ایجاد پیوند دوچندان میان مردم و مسجد می شود، افزود: در راستای اجرای این برنامه باید در نظر بگیریم که ائمه جماعات و هیات امنای مسجد ملاحظاتی دارند که باید در نظر گرفته شود.
وی گفت: به هر صورت با توجه به اینکه شبانه روزی شدن مساجد مستلزم ایجاد شرایط ویژه ای است باید ابتدا بسترسازی کنیم و ما نیز به عنوان مجموعه شورای شهر قطعا هرکاری از دستمان بر بیاید و در توان مدیریت شهری باشد دریغ نمی کنیم.
این عضو شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: شبانه روزی شدن مساجد نیازمند نیروی انسانی است که بتواند در طول ساعاتی که مسجد باز است پاسخگوی این حضور باشد به طبع نمی توان از خادم مسجد به تنهایی انتظار داشت که 24 ساعت در مسجد حضور داشته باشد مگر اینکه تامین شود و در عین حال توانایی داشته باشد که از پس امور خدماتی مسجد بر بیاید.
وی ادامه داد: بنابراین به طور کلی اگر نگوییم همه مساجد حداقل خوب است که تعدادی از مساجد و به ویژه مساجد جامع شامل این طرح شوند، به هرحال مساله این است که در حال حاضر نیز برخی مساجد فقط در زمان اقامه نماز باز می شوند و یا در برخی مساجد نماز صبح اقامه نمی شود که این خود یک معضلی است که باید مرتفع شود.
پیرهادی گفت: به هرحال ممکن است فردی موقع اذان به مسجد نزدیک نباشد و ساعتی بعد از اذان به مسجد برسد پس باید درب مسجد باز باشد تا مردم بتوانند برای اقامه نماز بعد از ساعاتی از اذان، در مسجد حضور یابند.
پایان پیام/
نظر شما