شأن نزول کدام آیات قرآن درباره علی (ع) است؟

خبرگزاری شبستان:  حجت الاسلام والمسلمین فرمانی به فضایل امیرالمومنین علی (ع) اشاره کرد و افزود: یکی از فضایل حضرت همین اشارات آیات قرآنی درباره ایشان است.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین سیدعلی فرمانی، استاد حوزه تهران به مناسبت عید الله اکبر غدیر خم در جمع شیعیان حضرت علی (ع) به ایراد سخن پرداخت، فردی از امام صادق (ع) پرسید آیا به غیر از اعیاد جمعه، فطر و قربان عید دیگری وجود دارد که حضرت پاسخ دادند روزی که علی (ع) به دستان نبی به مقام خلافت نسب شد یکی از اعیاد بزرگ ماست.

 

وی ادامه داد: علما تاکید دارند باید دسته جات شادی در غدیر راه بیندازیم و اطعام کنیم و آنچنان در ایام غدیر رفتار کنیم که همه متوجه شادی ما بشوند. استاد حوزه با تاکید بر اینکه باید شیعیان خود را در برابر شبهات مجهز به علوم قرآنی کنند، اظهار داشت: نزدیک 50 آیه در قرآن در شأن اهل بیت (ع) است که از جمله آیات مباهله الَّذِينَ يُقِيمُونَ الصَّلاَةَ وَيُؤْتُونَ الزَّكَاةَ وَهُمْ رَاكِعُونَ سوره دهر و آیه تطهیر است.

 

حجت الاسلام والمسلمین فرمانی در همین ارتباط افزود: اینها آیاتی هستند که در شأن نزول آنان همه علمای شیعه و تعداد کثیری از علمای اهل سنت (ع) اتفاق نظر دارند. وی در بخش دیگری از سخنانش به فضایل امیرالمومنین علی (ع) اشاره کرد و گفت: یکی از فضایل حضرت همین اشارات آیات قرآنی درباره ایشان است.

 

این کارشناس با بیان اینکه یکی از فضایل حضرت علی (ع) اختصاصی بودن صفت امیرالمومنین (ع) درباره ایشان است، گفت: بیان این صفت درباره سایر ائمه حرام است. وی ادامه داد: از فضایل امام علی (ع) شجاعت بی نظیر در جنگ های مختلف از جمله بدر، احد و خندق می باشد.

 

حجت الاسلام والمسلمین فرمانی با اشاره به اینکه امیرالمومنین علی (ع) اهل گذشت و بردباری بودند، تصریح کرد: مردم بصره بارها به علی (ع) و فرزندانش توهین نمودند این در حالی است که وقتی حضرت علی (ع) شهر بصره را فتح نمودند اجازه هیچگونه تعدی و تجاوزی را به مردم این شهر ندادند.

 

وی در پایان با بیان اینکه امام علی (ع) در علم بی نظیر بودند، گفت: حضرت آیت الله حق شناس (ره) تاکید داشتند منظور از علما در روایت نبوی علمای امت ما برتر از انبیای بنی اسراییل هستند اهل بیت (ع) می باشند.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 409463

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha