به گزارش خبرگزاری شبستان از یزد ، کلانتری معاون تعاون وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی، امروز(17 مهر) در جمع تعاونی های برتر استان با بیان اینکه مشکلات در زمینه تعاونی ها وجود دارد گفت: در بسته خروج از رکود که از سوی دولت تهیه شده بخشی برای حل مشکلات تعاونی ها در نظر گرفته شده است.
وی با بیان اینکه دولت با برنامه درست وارد مسیر بهبود و بازسازی اقتصاد کشور شده است افزود: آنچه که مورد امیدواری است خارج شدن ما از نگرانی است و اینکه اداره امور در دست کسانی است که در زمینه فعالیت خود متخصص، دلسوز، متعهد، باتجربه ،حافظ منافع ملی ،ارزش های انقلاب اسلامی و در جهت پیشبرد و حل مشکلات مردم با تدبیر و امید مشغول کار هستند.
کلانتری با بیان اینکه در دولت تدبیر و امید کار به دست کاردان و اهلش سپرده شده است اظهار داشت: با این جهت گیری و برنامه ریزی در جهت پیشرفت و توسعه گام برمی داریم.
وی افزود: در چند سال اخیر برنامه بودجه به موقع تحویل مجلس نمی شد که این امر بی نظمی هایی را به دنبال داشت اما در دولت جدید برنامه بودجه به موقع به مجلس ارائه شده که این امر می تواند در برنامه ریزی ها بسیار موثر باشد.
کلانتری دور زدن تحریم ها، حضور فعال در مذاکرات، رفع سوء زن از کشور، توجه به منویات مقام معظم رهبری و ... را از مهمترین موفقیت های دولت تدبیر و امید دانست.
وی با اشاره به تعریف تعاونی در افکار عموم مردم گفت:تعاونی ها به معنی انسان هایی ناتوان نسیت بلکه به معنای افرادی توانمند، خوش فکر، با برنامه و دارای روش های موثر و نو اقتصادی می باشد.
معاون تعاون وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه باید برای خروج تعاونی ها از بحران برنامه داشته باشیم اظهار داشت: با پیگیری های انجام شده هفت برنامه راهبری در حوزه تعاونی ها در کشور تنظیم شده است.
وی افزود: نخستین گام در اجرای این برنامه ترویج فرهنگ تعاون در سطح جامعه است به گونه ای که تعاونی به عنوان یک مجموعه فعال اقتصادی، خدماتی و... همراه با مسائل فرهنگی، انسانی و توجه به سرمایه اجتماعی در سطح جامعه شناخته شود.
کلانتری با بیان اینکه تعاونی ها کشور را به عدالت و رفاه اجتماعی نزدیک تر می کنند افزود: ما به دنبال تعاونی هایی هستیم که با یکدیگر هم پوشانی داشته باشند و خود را از موضع اقتدار معرفی کنند.
وی از توسعه و مدیریت و توانمندی منابع انسانی به عنوان دومین گام در این برنامه یاد کرد و گفت: تعاونی ها باید به صورت مدرن فعالیت کنند به گونه ای که نیاز به انبار و خواب سرمایه نداشته باشند که این امر نیازمند آگاهی به بازارو تولید است.
کلانتری افزود: تحیکم تعاملات شبکه ای سومین گام در این برنامه است و یکی از ارزشمند ترین دستاوردهای شرکت های تعاونی همین تعاملات شبکه ای بین آنهاست.
معاون تعاون وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: جایگاه ادارات تعاون در استان ها باید به محلی برای مذاکره، هم افزایی و... در بین شرکت های تعاونی تبدیل شود.
وی افزود: یکی از مهمترین بحث های اقتصاد مقاومتی این است که تعاونی ها بهترین راه برای ایجاد اقتصاد پایدار در کشور می باشند.
کلانتری با بیان اینکه تعاونی ها در بحران ها می توانند از طریق اعضای خود از بحران نجات پبدا کنند گفت: شبکه تعاونی ها بزرگترین قدرت تعاونی ها است.
وی توسعه و همکاری بین بخشی، تامین منابع و مشوق ها، توسعه بازار و برند و تعمیم نظارت را از دیگر گام ها این برنامه یاد کرد.
وی بر لزوم برندسازی و ویرتین سازی در تعاونی ها تاکید کرد و اظهار داشت: تعاونی ها باید مانند بخش خصوصی محصولات خود را تبلیغ کنند البته این کار باید همراه با فکر و تدبیر باشد.
پایان پیام/
نظر شما