زیارت جامعه کبیره غني ترين منبع معارف توحیدی و ولایی است

خبرگزاري شبستان: سخنران حرم مطهر رضوی با بيان اينكه زیارت جامعه کبیره بهترین و مستندترین سند معرفی امام هادی(علیه السلام) و سایر ائمه اطهار(علیه السلام) است، گفت: زیارت جامعه کبیره غني ترين منبع معارف توحیدی و ولایی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از مشهد، سید محمد باقر موسوی شاهرودی، ظهر امروز(16مهر) در ویژه برنامه‌های دهه ولایت و ایام میلاد امام هادی(عليه السلام)در حرم رضوي، به تبیین انسان کامل در کلام امام هادی(علیه السلام) پرداخت و اظهار داشت: درباره ویژگی‌های انسان کامل مطالب فراوانی در قرآن مجید و روایات مطرح شده که علت توجه زیاد به این موضوع، نقش و جایگاه خاص انسان کامل به عنوان خلیفه خدا است که مسئولیت خطیری دارد.

 

وی با اشاره به اینکه «زیارت جامعه» یکی از یادگارهای امام هادی(علیه السلام) است، افزود: امام دهم شیعیان در این زیارت، به توصیف جایگاه امام و در واقع، به امام‏ شناسی برای تمامی دوستداران اهل بیت(علیم السلام) پرداخته و آن‏ها را با مقام آن بزرگ‏واران آشنا می‏ سازد.

 

وی گفت: بیانات عرشی امام علی النقی(علیه السلام) در زیارت جامعه کبیره، یک دوره امام شناسی است و در این زیارت، ائمه اطهار(علیه السلام) را با جلوه‌های گوناگون مطرح ساخته تا زائر، آنان را از زوایای مختلف تماشا کند و الگوی خود قرار دهد.

 

این کارشناس مذهبی افزود: امام دهم شیعیان با بیانات ارزشمند خود در زیارت جامعه کبیره موقعیت دشمن را بر‌ هم زده و تلاش خلفای بنی عباس برای بدجلوه دادن چهره امام معصوم(علیه السلام) با زیارت جامعه خنثی شد و موقعیت این امام بزرگوار در بین شیعیان تثبیت شد.

 

‌وی اظهار داشت: امام علی النقی(علیه السلام) در زیارت شریف جامعه کبیره به معرفی نبوت، امامت، معاد و معرفی شخصیت خود می‌پردازد و امامان معصوم(علیه السلام) نیز در این زیارت نامه شناخته می‌شوند.

 

سخنران حرم مطهر رضوي با اشاره به روایتی از هادی مسلمانان، امام دهم، حضرت علی النقی(علیه السلام)، عنوان کرد: چه سعادت‏مند خواهد بود کسی که نعمت زندگی را صرف بندگی کند و تمام کوشش او، کسب خشنودی حضرت حق باشد.

 

موسوی شاهرودی تصریح کرد: از کارهای مهم امام هادی(علیه السلام) که امامان قبل از ایشان هم، به آن بسیار اهمیت می‌دادند، حفظ خط فکری و فرهنگی تشیع و جلوگیری از القائات مخالفان بود.

 

وی افزود: به همین دلیل، ایشان به تشکیل حوزه علمیه و تربیت شاگردان برجسته‌ای پرداختند و همچنین برای معرفی سیمای تابناک اسلام، جلسات متعددی را برای بحث پیرامون مسائل مختلف عقیدتی، فکری و اجتماعی برگزار می‌کردند و به سؤالات و شبهات پاسخ داده می‌شد.

 

پايان پيام/

کد خبر 408248

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha