کتاب عامل انتقال تراث بشریت به جوامع بعدی است

خبرگزاری شبستان: امام جمعه اردبیل با بیان اینکه کتاب عامل انتقال تراث بشریت به جوامع بعدی است، گفت: جامعه ای که با کتاب مانوس نباشد، به هلاکت می رسد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اردبیل، آیت الله سید حسن عاملی، امام جمعه اردبیل و نماینده ولی فقیه در استان صبح امروز( 16 مهر) در آیین افتتاحیه دهمین نمایشگاه بزرگ کتاب اردبیل، اظهار داشت: برپایی نمایشگاه کتاب یک حادثه فرهنگی مطلوب و قدمی شایسته و مبارک است.

 

وی، با بیان اینکه کتاب عامل انتقال تراث بشریت به جوامع بعدی است، گفت: جامعه ای که با کتاب مانوس نباشد، به هلاکت می رسد چراکه شاهد بوده ایم جوامع بدون کتاب در ادوار مختلف تاریخ به دلیل اینکه اندیشه های بزرگان را به نسل بعدی خود منتقل نکرده اند، رو به زوال رفته اند.

 

امام جمعه اردبیل، با تاکید بر اینکه باید در کنار سفره کتاب بنشینیم چراکه کتاب عامل تعلیم و تحول است، ادامه داد: عقل نفیس ترین سرمایه انسانی است و زمانی رشد می کند که در کنار علم باشد و در سایه این مهم است که یافته های حسی انسان جمع می شود و عقلانیت را کامل می کند.

 

آیت الله عاملی، به ضرورت عجین شدن نسل امروز با کتاب و کتابخوانی اشاره کرد و گفت: با وجود شبکه های ماهواره ای مختلف و سایت های گوناگون، خروجی مطلوبی را از آنها شاهد نیستیم و تنها چیزی که از آنها دیده می شود القای اندیشه های باطل عرفان ها و ادیان نوظهور می باشد.

 

11 میلیون کتاب بر علیه شیعه در موسم حج انتشار می یابد

وی، در بخش دیگری از سخنان خود با اعلام این مطلب که دنیا روی تاثیر کتاب خیلی انرژی گذاشته و کار کرده است، اضافه کرد: تنها در موسم حج 11 میلیون کتاب بر علیه شیعه و اهل بیت(علیه السلام) انتشار می یابد که نتیجه آن به وجود آمدن گروه های داعش و النصره و  فتنه هایی که بوی خون می دهد، است.

 

نماینده ولی فقیه در استان، با بیان این نکته که اگر کتاب هایی برای مقابله با این افکار و اندیشه های باطل نداشته باشیم، به یقین اذهان جوانان ما تسخیر می شود، گفت: باید تصویر حکیمانه ای از دین به وسیله کتاب معرفی شود چراکه فرهنگ ما زمانی تعالی می یابد که کتاب در جامعه ترویج یابد.

 

این مقام مسئول، کاهش عواطف انسانی و کاهش و بی وفایی احساسات جمعی را در سایه فاصله کتاب از جوامع بیان کرد و افزود:700 نوع آداب داریم و باید فرصتی برای آشنایی جوانان ونسل آینده با این آداب فراهم شود و تحقق این مهم تنها در سایه حضور کتاب در جامعه محقق می شود.

 

ثروت ادبی و لغوی و ترکیبات فاخر در نوشته های ما کم است

آیت الله عاملی، با یادآوری اینکه مطاله کننده کتاب با نویسنده کتاب سر و کار داشته و با آن نشست و برخواست می کند، اضافه کرد: باید از جهت فرهنگی و اعتلای عقلانی غنی باشیم چراکه ثروت ادبی و لغوی ما در نوشته‌هایمان بسیار کم است و شاهد ترکیبات فاخر در نوشته ها نیستیم.

 

امام جمعه اردبیل، در پایان سخنان خود با بیان این مطلب که کلمه نقش خطیری در حمل مفهومات و القائات اجتماعی دارد، خاطر نشان کرد: صدا و سیما باید به طور جدی در این زمینه ورود پیدا کرده و تبلیغات فراوانی را برای ترویج مردم به فرهنگ کتاب و کتابخوانی انجام دهد چراکه در جامعه امروزی دعوا بر روی لحظه هاست و جامعه ای موفق و برنده خواهد بود که همیشه ابن الوقت باشد.

 

پایان پیام/

کد خبر 408118

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha