به گزارش خبرگزاری شبستان از سمنان، مسئول دبیرخانه نظارت برکانون های مساجد استان سمنان در این مراسم در روستای غیاث آباد کانون فرهنگی هنری بقیه الله گفت:با توجه به هجمه دشمنان و ترفندها، توطئه ها و تهاجم آنها، اعضای این کانون ها باید با تشریح و آسیب شناسی هجمه دشمنان اجرای برنامه های فرهنگی، هنری و مذهبی را با هدف خنثی سازی این توطئه ها در دستور کار قرار دهند.
وی ادامه داد: برای مقابله با شبیخون فرهنگی توسعه کانون های فرهنگی وهنری در روستاها و استفاده از صاحب نظران و افراد توانمند برای اطلاع رسانی ضرورتی اجتناب ناپذیر است.
حدادیان تشویق، ترغیب، شناسایی جوانان و نوجوانان، حمایت ویژه از فعالان قرآنی، برگزاری آیین های مختلف در مناسبت های ملی و مذهبی و همچنین واگذاری تجهیزات برای استفاده اعضا این کانون ها را از اهداف راه اندازی این مراکز در استان عنوان کرد.
مسئول دبیرخانه نظارت برکانون های مساجد استان سمنان با اشاره به اینکه شرایط فرهنگی حاکم بر جامعه ایجاب می کند تا مساجد به عنوان کانون تربیت دینی و فرهنگی مورد توجه و استفاده مطلوب قرار گیرد اظهار داشت: در این راستا لازم است محتویات مساجد به روز شود و فلسفه تعلیم و تربیت با عزم ملی و مدیریت جهادی دنبال شود.
وی بیان کرد: با توجه به گسترش شبکه های ماهواره ای در مناطق شهری و روستایی به نظر می رسد برای مصون سازی ساکنان روستا باید اقدامات موثرتری انجام دهیم و با راه اندازی کانون های فرهنگی و هنری در مساجد روستاها از آسیب ها کم کنیم.
حدادیان تصریح کرد: نقاط روستایی و محروم و دورافتاده در شبیخون فرهنگی آسیب پذیر تر است لذابایدبا استفاده از افراد توانمند و متخصص و اعزام آنها به روستاها از آسیب ها کم کنیم.
وی با بیان اینکه دشمنان قسم خورده اسلام برنامه های قوی و محکمی برای خالی کردن مساجد و انحراف جوانان و نوجوانان از این اماکن مقدس دارند، خاطرنشان کرد: کانون های مساجد باید بیش از پیش بر فعالیت های خود در زمینه های فرهنگی هنری، علمی و آموزشی و حتی اسلامی بیفزایند.
مسئول دبیرخانه نظارت برکانون های مساجد استان سمنان از فعالیت بیش از200 کانون فرهنگی هنری مساجددراین استان خبردادوگفت: از این تعداد80 کانون روستایی هستند.
پایان پیام/
نظر شما