به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، علی نذیری، مدیرکل اجتماعی، فرهنگی استانداری گلستان، روز گذشته (15 مهر) در حاشیه مراسم بدرقه از کاروان راهیان نور دانش آموزی استان در جمع خبرنگاران گفت: استان گلستان دارای 4 هزار شهید است که از این تعداد 70 درصد آنان جوانان و نوجوانان هستند که اعزام کاروان های راهیان نور باعث آشنایی جوانان و نوجوانان امروز ما با گذشته خواهد شد.
وی انجام این حرکت ها را در کشور یک الگو و مدل دانست و افزود: ما می توانیم اجرای این طرح ها را به عنوان الگویی برای نسل آینده در کشور ترویج دهیم.
نذیری با اشاره به وظایف دستگاه ها و مسئولان در مقابل جنگ نرم، اظهارداشت: با توجه به اینکه جنگ سخت هم قابل رویت است و هم قابل حس، اما جنگ نرم قابل مشاهده نیست و بر همین اساس ممکن است در برخی از موارد خودمان هم در آن مسیر حرکت کنیم و به هیچ وجه متوجه آن نشویم که در همین راستا باید همه مسئولان و دستگاه ها برنامه هایی را داشته باشند.
وی تصریح کرد: اگر ما معتقد به جنگ نرم باشیم اما هیچ برنامه ای در سطح جامعه نداشته باشیم با گذشت زمان شاهد جامعه ای خالی از فرهنگ خواهیم بود.
مدیرکل اجتماعی، فرهنگی استانداری گلستان خاطرنشان کرد: بعد از جنگ جهانی دوم برنامه های دو فوریتی و مباحث اجتماعی جزو برنامه های اولیه کشورها بود اما در حال حاضر تمام کشورها مباحث فرهنگی را در اولویت خود قرار داده اند.
وی با بیان اینکه فرهنگ را باید از کودکی به فرزندان خود آموزش داد، گفت: فرهنگ از کودکی در درون کودکان و نوجوانان شکل می گیرد که اگر از این بخش غافل شویم در آینده با مشکلات مختلفی روبه رو خواهیم شد.
نذیری با اشاره به اینکه خود فرهنگ زیرساخت اجتماعی است، افزود: اجرای طرح راهیان نور خود نیز یک فرهنگ سازی و مدل سازی است که در جامعه شکل می گیرد.
وی یادآورشد: در برنامه ششم توسعه یکی از برنامه های دولت این است که در حوزه اجتماعی گام های خوبی بردارد چرا که در حوزه اجتماعی، سرمایه اجتماعی، اعتماد و مشارکت اجتماعی مردم می توانند نقش بسیار اساسی در کاهش آسیب های اجتماعی داشته باشند.
پایان پیام/
نظر شما