به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، دکتر محمدرضا سنگری، دبیر علمی سومین جشنواره بین المللی شعر «دوباره غدیر» شامگاه (15نمهر) در آیین اختتامیه این جشنواره در جوار آرامگاه حافظ شیرازی، گفت: زبان رسای رسانه بزرگ شعر است که همه ارزش ها و هویت گذشته و آینده ما به آن پیوسته است و این زبان می تواند مولا علی (ع) را به ما بشناساند.
وی ظهور مضمون ها و کشف های تازه را از خصوصیات برجسته آثار شاعران این جشنواره برشمرد و افزود: آثار موید این نکته است که شعر علوی و به خصوص شعر غدیر در هیچ دوره ای از تاریخ به شکفتگی و بالندگی امروز نبوده است.
این شاعر آیینی تامل در خطبه غدیر را به شاعران این وادی توصیه و تاکید کرد: ابعاد خطبه غدیر کمتر کاویده شده است که باید مورد توجه قرار گیرد زیرا تمامی معانی دین و بایسته های آن در این خطبه نهفته است.
دکتر سنگری همچنین افزود: خطبه امام هادی (ع) در باب غدیر نیز ناشناخته مانده است که در این خصوص بنیاد بین المللی غدیر با طرح این خطبه در بین شاعران می تواند به آثار ارزشمندی برسد.
دبیر علمی سومین جشنواره بین المللی شعر «دوباره غدیر» وهن و اغراق را 2 پرتگاه در کمین اشعار غدیر دانست و خاطرنشان کرد: آنچه مولا را مولا می کند خصوصیاتی است که باید جستجو و مطرح کرد و به خاطر داشته باشیم که باید مولا را در هیئت اسوه بشناسانیم نه اسطوره.
دکتر سنگری همچنین در ادامه افزود: در عرصه سرودن شعر باید اسوه یابی کنیم نه اسطوره سازی چرا که اینها آفت هایی است که در حوزه شعر دیده می شود.
خاطرنشان می شود، سومین جشنواره بین المللی شعر "دوباره غدیر" با حضور دکتر غلامعلی حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان فارسی، دکتر سید محمد احمدی، استاندار فارس، دکتر بهزاد مریدی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس و مصیب امیری، مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان نیز حضور داشتند.
پایان پیام/
نظر شما