فیلتر کردن پاسخ دنیای مجازی نیست/توانمند سازی جوانان برای کسب و کارهای اینترنتی از برنامه های اصلی پیش روی ماست

خبرگزاری شبستان:رئیس کمیته فضای مجازی با اشاره به طرح آماده سازی جوانان برای کسب و کار در فضای مجازی گفت: قرار است 31 هزار جوان تحت پوشش این طرح قرار گیرند. توانمند سازی جوانان برای کسب و کارهای اینترنتی یکی از برنامه های اصلی پیش روی ماست.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت ورزش و جوانان، در ابتدای در جلسه امروز محمد رضا رستمی،مشاور وزیر در امور جوانان با مروری بر وضعیت پیش روی فضای مجازی، گفت: با ورود به مسئله فضای مجازی سعی داریم با پتانسیلی که در این حوزه وجود دارد، بهترین استفاده را در جهت منافع عمومی و ملی داشته باشیم. با توجه به اقبال عمومی نسبت به استفاده از ابزار فضای مجازی، این فضا را به چشم فرصت می بینیم.

وی افزود: در حال حاضر هر کشوری از فضای مجازی برای توسعه فرهنگی خود در جهان استفاده می کند و ما هم نمی توانیم از استفاده از آن چشم پوشی کنیم. این به منزله یک فرصت مناسب برای توسعه فرهنگ ایرانی و اسلامی است.

وی در خصوص اهداف کمیته تخصصی فضای مجازی اظهار داشت: تقویت زبان فارسی در فضای مجازی در حالی که کمتر از 1% از اطلاعات آن به زبان فارسی است، تنظیم سواد رسانه ای برای جوانان، انتشار محتوای ایرانی و اسلامی در ابعاد مختلف، توسعه ارتباطات جهانی جوانان در فضای مجازی، توسعه شبکه های مجازی اجتماعی جوانان، مشارکت اجتماعی جوانان در کمپین های آنلاین با اهداف بومی ملی جهانی، تبیین و تنظیم برنامه ها و اقدامات دستگاه های دولتی و عمومی در موضوع جوانان در فضای مجازی، بازی های رایانه ای و تولید نرم افزار های مناسب از این دست که متناسب با فرهنگ و مدیریت ایرانی اسلامی باشد، اشتغال جوانان و ایجاد کسب و کار در فضای مجازی و مشارکت جوانان در راستای تولید محتوا از جمله اهداف تشکیل کمیته فضای مجازی ذیل ستاد ملی ساماندهی امور جوانان است.

رستمی با اشاره به طرح آماده سازی جوانان برای کسب و کار در فضای مجازی گفت: قرار است 31 هزار جوان تحت پوشش این طرح قرار گیرند. توانمند سازی جوانان برای کسب و کارهای اینترنتی یکی از برنامه های اصلی پیش روی ماست.

رئیس کمیته فضای مجازی تصریح کرد: بعضی از امکانات در دنیای مجازی هستند که بسیاری از ما هنوز آشنایی کاملی با آن نداریم، مثل میکرو وبلاگ ها؛ همین باعث می شود که به چشم ابزار منفی به آن نگاه کنیم و به فواید آن بی توجه هستیم و به سمت آگاه سازی جامعه و سیاستگذاران حرکت نمی کنیم. برای همین است که بسیاری از ما نمی دانیم از این ابزار در جهت منافع ملی و مصالح عمومی  می توان بهره برداری کرد. فیلتر کردن و محدود کردن پاسخ دنیای مجازی نیست، بلکه باید آن را مصون کنیم.

پس از طرح موضوع اولیه، اعضای کمیته تخصصی فضای مجازی انتقاد و پیشنهادات خود را نسبت به موضوع مطرح و به مباحثه و طرح ایده های اجرایی برای نشست های آینده پرداختند.

شایان ذکر است کمیته تخصصی فضای مجازی از جمله کمیته های پنجگانه ستاد ملی ساماندهی امور جوانان است که با حضور نمایندگانی از سازمان ها و ارگان های مرتبط با حوزه جوان، امور فرهنگی و فضای مجازی برگزار می شود. در نخستین جلسه این کمیته شرایط حال حاضر فضای مجازی در ایران و فرصت های و چالش های پیش رو، مورد بررسی تخصصی قرار گرفت. جلسه های کمیته تخصصی فضای مجازی هر سه هفته یک بار با حضور تمامی اعضا در وزارت ورزش و جوانان برگزار می شود.

پایان پیام/

 

کد خبر 407958

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha