به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان، حجت شعبان پور، معاون عمرانی استانداری گیلان امروز(15مهر)در پنجمین همایش راهوران محله که در سالن الغدیر استانداری گیلان برگزار شد، اظهار کرد: تصادفات جادهای به نوعی مرگ خاموش است که باید با همگامی یکدیگر باعث کاهش تصادفات جادهای در گیلان باشیم.
وی با بیان اینکه در گذشته آمار تلفات تصادفات در کشور 28 هزار نفر بود گفت: در برنامه پنجم توسعه با مشارکت مردم و تشکیل پلیس راهور، این آمار نسبت به گذشته کاهش یافته است و به 18 هزار نفر رسیده که با همگامی یکدیگر توانستیم در کشور از مرگ 11 هزار نفر جلوگیری کنیم.
این مقام مسئول در ادامه اذعان کرد: استان گیلان نیز، طبق آمار دریافتی از پزشکی قانونی در سال 92 نسبت به مدت مشابه سال گذشته 17درصد کاهش داشته است.
وی افزود: طبق آمار دریافتی در شش ماه نخست امسال 290 نفر در جادههای درون شهری، برون شهری و روستایی جان خود را از دست دادهاند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 18 نفر کاهش داشته است.
شعبان پور به گردشگر پذیر بودن گیلان اشاره و تصریح کرد: گیلان با وجود اینکه استان گردشگر پذیری است دارای ترافیک سنگین و در مقابل تلفات جادهای بالای است که در هیچ استانی شرایط این چنینی در روزهای تعطیل سال رخ نمیدهد.
معاون عمرانی استانداری گیلان به دلایل تصادفات پرداخت وگفت: سرعت بالا، خطای انسانی، نبود علائم راهنمایی و رانندگی و خستگی رانندگان را از دلایل مهم تصادفات جادهای گیلان عنوان کرد.
وی به نقاط حادثه خیز استان اشاره کرد و افزود: یکصدو 12 نقطه حادثه خیز در گیلان شناسایی شده است که 29 نقطه در مناطق روستایی قرار دارد و برای برطرف کردن نقاط حادثه خیز گیلان طبق بررسی گذشته بالغ بر 80 میلیارد تومان اعتبارنیاز است.
این مقام مسئول اذعان کرد: در چند سال اخیر با همکاری پلیس راه، راه و شهرسازی گیلان و حمل ونقل پایانهها، مهمترین اقدامی که در زمینه کاهش تصادفات جادهای انجام شده است آشکار سازی نقاط حادثه خیز گیلان بود.
شعبانپور در پایان افزود: برای کاهش تلافات جاد ای به همکاری همگان نیازمند یم تا با نهادینه کردن فرهنگ ترافیک از تلفات جادهای گیلان بکاهیم با همکاری میتوان آمار را پایین آورد در غیر این صورت موفق نخواهیم بود.
پایان پیام /
نظر شما