اداره حکومت و کشور بدون صعه صدر امکان‌پذیر نیست

خبرگزاری شبستان: رییس جمهوری مجموعه حرکت علمی کشور را حرکتی مطلوب و رو به جلو توصیف کرد و افزود: دولت وعده‌ هایی که نسبت به دانشگاه داده فراموش نکرده و تمامی این وعده ها را عملی خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حجت الاسلام حسن روحانی روز سه‌شنبه در آیین آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور که در دانشگاه تهران برگزار شد، به اهمیت افزایش سعه صدر پرداخت و با انتقاد از برخی سختگیری ها گفت:اداره حکومت و کشور، بدون صعه صدر امکان‌پذیر نیست.
روحانی در ادامه با ابراز تاسف از اینکه در برنامه این نشست، طرح بیان نظرات تشکل های دانشجویی گنجانده نشده بود، گفت: به هر حال آمدن من به دانشگاه بیشتر برای شنیدن است تا حرف زدن. پارسال آن دقایقی که دانشجویان صحبت کردند برای بنده بسیار لذت‌بخش و آموزنده بود.
رییس جمهوری با بیان اینکه نقد دانشجویی زیبایی دیگری دارد، تصریح کرد: نقد دانشجو بی‌غل و غش است و آنچه در دل دارد و می‌فهمد تبیین کرده و نشاط دانشگاه به همین است.
 روحانی گفت: نباید بترسیم از اینکه اساتید مختلف نظرات متفاوت را در کلاس‌ها بیان کنند؛ سخن متفاوت غیر از سخن مغرضانه است. اگر کسی نظرش را می‌خواهد بیان کند و این واقعا نظر او و چیزی است که فکر می‌کند، بگذارید بیان کند؛ خواهش می‌کنم سخت‌گیری نکنید.
رییس جمهوری با اشاره به اینکه سخت‌گیری‌های بی‌مورد منجر به عدم تساهل و عدم تساهل منجر به رانده شدن افراد لایقی می‌شود که بیان‌شان صریح است، متذکر شد: اینگونه سخت‌گیری‌ها منجر به این می‌شود که تملق‌گوها بالا بیایند.
 روحانی با تاکید بر اینکه نگذاریم در دانشگاه فضای تملق باب شود، گفت: دلمان نمی‌خواهد جمعیت حدود هشتاد میلیونی ایران تبدیل شود به ۱۶۰ میلیون و همه دو چهره پیدا کنند. ما می‌خواهیم هر کس یک چهره داشته باشد و در هر جمعی با لحن متفاوت و مقتضی آن جمع سخن نگویند.
رییس جمهوری با بیان اینکه حکومت و اداره کشور بدون سعه صدر امکانپذیر نیست، اضافه کرد: بگذاریم افراد حرفشان را بزنند و به خاطر یک اشکال کوچک و یک خرده اشکال، آدم‌های بزرگ را کنار نگذاریم. هیچکس در این جامعه معصوم نیست و همه ممکن است مرتکب خطا و اشتباه شوند.
روحانی با تاکید بر اینکه نباید بی جهت افراد را زیر علامت سوال ببریم، اظهار داشت: اساس دین این است که همه مردم راستگو، خوب، صالح و بیگناهند، مگر اینکه عکس آن اثبات شود. این جزو اصول مسلم موازین دینی و فرهنگی ماست که اصل بر برائت است؛ اینها جزو الفبای علوم اسلامی ماست.
رییس جمهوری تاکید کرد: نباید به این راحتی آبروی مردم را معامله می‌کنیم و اسمش را بگذاریم دقت نظر؛ این دقت نظر نیست، بلکه تخریب مسلمان و از بین بردن آبروی مسلمان است.
روحانی در بخش دیگری از سخنان خود، تصریح کرد: استیضاح حق مجلس است اما ما هم نمی‌توانیم تاسف خودمان را ابراز نکنیم از اینکه دکتر فرجی دانا را به عنوان یک وزیر عالم و انقلابی و دانشمند از دست دادیم.
خبر تکمیل می شود.

پایان پیام/

کد خبر 407759

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha