به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از بيرجند، علي محدثينژاد امروز (14 مهر) در کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان بیرجند اظهار كرد: بيشترين كشفيات قاچاق مربوط به كالاي خوراكي است و قانون علوم پزشكي را موظف كرده براي سلامت انساني بر روي اين كالاها آزمايش انجام دهد.
وي با اشاره به عدم وجود آزمايشگاه تخصصي براي اين امر در استان، افزود: ارسال نمونههاي به خارج استان هزينهبر و زمان رسيدگي به پروندهها را طولاني ميكند.
رئیس شعبه تعزیرات حکومتی خراسان جنوبي از تشكيل 730 پرونده قاچاق در شش ماهه نخست امسال به اين سازمان خبر داد و گفت: از اين تعداد 710 پرونده رسيدگي شده است.
محدثينژاد با بيان اينكه محکومیت ریالی متخلفين 460ميليارد ريال بوده ، بيان كرد: از اين ميزان 11 ميليارد ريال وصول شده است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند نيز گفت: از ابتداي امسال 836 قلم كالاي آرايشي و بهداشتي در بيرجند كشف شده است.
غلامرضا آهني با اشاره اينكه در شش ماهه امسال 30 مورد گشت مشترک در زمینه مبارزه با قاچاق لوازم آرایشی و بهداشتی و مکمل هار دارویی انجام شده ، ادامه داد: در اين راستا 13 پرونده براي متخلفين تشكيل و به مراجع قضايي ارجاع داده شده است.
وي با بيان اينكه فروشگاههاي داراي پروانه مجاز به عرضه كالاهاي سلامت محور هستند، متذكر شد: متاسفانه با تداخل صنفي و شيب عرضه اين كالاها به فروشگاههاي ديگر كنترل با مشكل مواجه ميشود.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به فروشگاههاي گياهان دارويي، يادآور شد: اين فروشگاهها گياهان دارويي شيميايي عرضه ميكنند كه بايد صدور پروانه براي آنها صورت نگيرد.
آهني براي تسريع در روند پاسخ نمونهبرداري از كالاهاي قاچاق خواستار راهاندازي آزمايشگاه تخصصي در استان شد.
پايان پيام/
نظر شما