احمد جعفری، معاون قضایی و رئیس شورای حل اختلاف گلستان به خبرنگار شبستان گفت: 40 نفر از اعضای شورای حل اختلاف که با استفاده از توانمندی های خود، پرونده ها را به سمت سازش طرفین سوق داده اند به این اردوی چهار روزه اعزام می شوند.
وی افزود: کیفیت رسیدگی به پرونده ها، نحوه برخورد با مراجعان و تلاش های بی وقفه برای سرانجام رساندن پرونده های مهم، از مولفه های انتخاب این اعضاست.
جعفری، سوق دادن پرونده ها به سمت مصالحه را مهم ترین رسالت شکل گیری شورای حل اختلاف دانست و تصریح کرد: با ابلاغ قانون جدید شورا و همکاری دادستان های استان برای اعمال دقیق این قانون، علاوه بر کاهش حجم پرونده های کیفری ورودی به شعب، فرصت بیشتری را برای اعضا به منظور سوق دادن پرونده ها به سازش طرفین فراهم کرده است.
وی ابراز امیدواری کرد: با فرصت فراهم شده، میزان مصالحه در پرونده های حقوقی وارد شده به شعب این شورا در استان بیشتر شود.
معاون قضایی و رئیس شورای حل اختلاف گلستان، با بیان اینکه عضویت اعضا به صورت افتخاری است، ابراز امیدواری کرد: با پیگیری های رئیس مرکز امور شوراهای حل اختلاف کشور، به زودی امکان بیمه همه دبیران و اعضای فاقد بیمه، عضو این شورا فراهم شود.
جعفری افزود: بیمه و افزایش سقف پاداش های پرداختی، اعضا را به ادامه فعالیت با روحیه و نشاط بیشتر ترغیب و کیفیت رسیدگی به پرونده ها را افزایش می دهد.
به گفته وی، هم اکنون سالانه حدود یکصد هزار پرونده در شعب شورای حل اختلاف استان گلستان بررسی و مختومه می شود.
پایان پیام/
نظر شما