به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، افتخار عارف حسین، رئیس مؤسسه فرهنگی اکو، پنجشنبه شب(10مهر) در همایش «حماسه اردهال» در خانه تاریخی طباطباییهای این شهرستان با اشاره به گفتههای تاریخنویسان و گردشگران گفت: کاشان با هنر گلاب و فرش در جهان خودنمایی می کند.
وی با تاکید بر اینکه کاشان دروازه تمدن جهانی است افزود:شناخت کاشان از لحاظ تاریخ ، تمدن ،ویژگیهای اقلیمی، فرهنگی، رویدادهای سیاسی و اجتماعی کاشان و تأثیر این منطقه در رویدادهای سیاسی و اجتماعی در دوره های مختلف ضروری است.
اظهار کرد: کشورهای عضو اکو دارای اشتراکات فرهنگی هستند که دستاورد تاریخ چندهزار ساله آنهاست، لذا معرفی آثار زیستشناختی و فرهنگی این کشورها معرف فرهنگ غنی آنهاست.
به گفته وی، کاشان با تپه های باستانی سیلک به عنوان یکی از شهرهای تاریخی ارزشمند با تمدن 7 هزار ساله از کهنترین مراکز باستانشناسی به شمار میرود که اکثر تاریخنویسان و گردشگران این شهر تاریخی را دروازه تمدن بشری جهان نامیدهاند.
رئیس مؤسسه فرهنگی اکو ظهور و پرورش صدها شخصیت علمی و فرهنگی در این شهرستان را افتخاری برای این خطه دانست و گفت:آثار هنرمندان بزرگ کاشان در موزههای معتبر جهان به چشم می خورد.
وی با تقدیر از تلاشهای شهرداری کاشان در راستای معرفی شهر تاریخی کاشان به ملل اکوو توسعه روابط اجتماعی فرهنگی کشورهای آن گفت:تلاش های صادقانه شهردار کاشان برای شناسایی ر چه بیشتر و توسعه این شهر به جهانیان شایسته ستایش است.
به گفته وی، کشورهای عضو اکو دارای فرهنگ مشترک، دستاورد و میراث تاریخی عظیمی هستند که بازشناسی این عناصر زیست هنری به دنیا ضروری است.
رئیس مؤسسه فرهنگی اکو در پایان گفت: تداوم مشارکت و همکاری متقابل ایران و کشورهای عضو اکو فرصتی برای تعمیق پیوندهای فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی مردمان این منطقه است.
پایان پیام/
نظر شما