دعوت مخالفان به مذاکره سناریوی تازه آل خلیفه

خبرگزاری شبستان : آل خلیفه پس از سرکوب چندین ساله جنبش های انقلابی شیعیان، آنان را به میز مذاکره فراخوانده است، این در حالی است که راهبرد اعمال زور و ارعاب تاکنون آنان را به مقاصد مطلوب خود دست نرسانده است.

 
به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از منابع بحرینی، طرح های مقامات آل خلیفه در فرونشاندن آتش انقلاب از طریق اعمال زور و ارعاب اقشار مردم به بن بست رسیده است و آنان اکنون خود را مقابل بن بستی دشوار می بیند که هزینه های گزافی برای هدایت و کنترل آن پرداخته اما در عمل، محتمل شکست های جبران ناپذیر و سنگینی شده اند.
 
حمد بن خلیفه، پادشاه این شبه جزیره دریافته است که از رسیدن به اهداف سیاسی خود با شیوه های نظامی و امنیتی به جایی نمی رسد و ناچار است عقب نشینی کند و گزینه مذاکرات با معارضان را برگزیند، به این امید که شاید برگ های برنده بیشتری را از آن خود کند.
 
گفتگوهایی در چنین سطح نیاز به آماده سازی فضای مسالمت آمیز جهت حضور مرثر و ایجاد فضای دوستانه برای رسیدن طرفین به نتایج مطلوب است در حالی که نیروهای حکومتی همچنان به سرکوب خونین تظاهرات مردمی و ویران کردن خانه های آنان مشغولند و کودکان را دستگیر و به حبس های طولانی مدت محکوم می کنند.
 
در شرایط کنونی فعالان سیاسی و تشکل های معارض نباید بر سر میز مذاکره حاضر شوند زیرا آنان برگ برنده ای در دست ندارند تا مقابل رژیم منامه ارائه دهند و اوضاع را به سود خود تغییر دهند، بالعکس، برگ برنده اصلی انقلابیون در عرصه نبرد سیاسی و حمایت مردم تبلور می یابد و آل خلیفه در وضعیتی پیشنهاد مذاکره را مطرح می کند که در اجرای اقدامات امنیتی ضد مردم این کشور شکست خورده و اینک با تحریک احزاب معارض به جمع شدن دور یک میز قصد رسیدن به راه حل سیاسی را ندارد بلکه سرآسمیه از قدرت سلاح نومیده گشته و به راهبرد های جدید روی آورده است.
 
گروه های سیاسی می بایست با تحلیلی درست از اوضاع بدانند که رژیم حاضر نیست هیچ شرط تحمیلی را بپذیرد و تنها گزینه پیش رو و کارآمد مردم و فعالان سیاسی ادامه مقاومت در برابر اقدامات وحشیانه دستگاه های اطلاعاتی و حاکمیتی است.
 
مقامات بحرینی تنها هدفشان در برهه کنونی آماده کردن افکار عمومی و مشروعیت بخشیدن به اعمال خود در صحنه بین الملل است و دعوت مخالفان به میز مذاکره چیزی جز نمایش تبلیغاتی آنان در راستای برون رفت از بحران مشروعیت نظام حاکم و برگزاری انتخابات پارلمانی در سال آینده نیست، امری که پیش از این با ارائه طرح هایی همچون تقسیم بندی استان ها به پنج ناحیه و کاهش فرمانداری ها واضح بود و مراحل دیگری از آن نیز در حال پیاده سازی است.
 
پایان پیام/
 
کد خبر 406518

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha