به گزارش خبرگزاری شبستان آيتالله مهدي هاوديتهراني ضمن اعلام اين مطلب افزود: امسال موضوع اين همايش، تعظيم شعائر حج بود و ميهمانان آن معمولا از مدتي قبل دعوت شده و براي آن مقاله ارسال ميكنند.
عضو هيات علمي بعثه مقام معظم رهبري با تاكيد بر اينكه دعوت از ايران در آخرين مراحل صورت گرفت و عملا امكان ارسال مقاله به اين سمينار وجود نداشت، به سخنرانيهاي ارائهشده در اين همايش اشاره و اضافه كرد: بررسي فقهي وضعيت تشرف به حرمينشريفين محتواي بيشتر مقالات بود، در برخي موارد به مباحث اقتصادي نيز پرداخته شد و چند بحث نيز در حول و حوش موضوع حج، رمز وحدت امت اسلامي ارائه گرديد.
مسوول هيات ايراني شركتكننده در سمينار بزرگ حج، به دوبار طرح بحث از جانب هيات ايراني اشاره کرد و افزود: روز نخست بحثي در زمينه وحدت مسلمانان، استفاده بهينه از نقش حج، جهت تصحيح عقايد انحرافي و هشدار نسبت به خطرات افراطيگري مطرح شد.
وي افزود: در روز دوم (دوشنبه) پس از طرح بحثي توسط رئيس حرمينشريفين و وزير حج و اوقاف، بنده با اشاره به اينكه مساله افراطيگري را بايد از جهت فكري و نظري مورد بحث و مطالعه قرار دارد، پيشنهاد كردم كه يك مركز علمي با مشاركت مسوولان حرمينشريفين براي بررسي مشكلات جهان اسلام با تاكيد بر موضوع وحدت اسلامي، تشكيل شود.
به گزارش روابط عمومی سازمان حج و زیارت آيتالله هادويتهراني با ذكر اين نكته اين كه این پيشنهاد با استقبال شيخ عبدالرحمن بن عبدالعزيز سديس قرار گرفت، ابراز اميدواري كرد تا اقدامات عملي در اين زمينه مورد توجه قرار گيرد.
وي كه سابقه يكبار حضور در اين سمينار را داشته، افزود: حضور هيات ايراني مورد استقبال مقامات سعودي قرار گرفت و انشاالله از فرصت عظيم حج، بتوان براي مقابله با تهديدها عليه جهان اسلام، استفاده بيشتري کرد.
سمينار سه روزه حج، همهساله از چهار تا ششم ذيالحجه با حضور جمع كثيري از چهرههاي فكري جهان اسلام در مكهمكرمه برگزار می شود.
پایان پیام/
نظر شما