مهندس نقدعلی علوی فرد از مخترعان و پژوهشگران جوان کشور با ابراز تأسف از بی توجهی به مسئولان به مخترعان به خبرنگار شبستان گفت: عضویت در ارگان هایی مانند بنیاد ملی نخبگان، انجمن آهن و فولاد ایران، انجمن مهندسین متالوژی ایران و نظام مهندسی معدن استان خراسان رضوی و کشور را به پیشانی من چسباندند اما از نظر مادی و معنوی حمایت نمی شوم و به حال خود رها شدم.
وی که تولید آهن اسفنجی از کانه های کم عیار همچنین تولید آهن اسفنجی از سنگ های آهن پرگوگرد و رفع مشکلات زیست محیطی ناشی از گازهاهای گوگری با استفاده از آهک و زغال سنگ کک نشو به روش احیای مستقیم را اختراع کرده است، افزود: ارگان های دولتی برای صنعتی کردن اختراعاتم حمایت نکردند و به همین دلیل به دنبال اسپانسر گشتم، آنها قول هایی دادند و تا پای قرارداد هم می رویم اما توقع بیش از حد دارند. این جور برخوردها و کوتاهی در قبال اختراعات باعث سرخوردگی مخترعان می شود.
رتبه دوم کشور در ششمین جشنواره ملی اختراعات نوآوری و شکوفایی فجر انقلاب اسلامی در سال 92، خاطرنشان کرد: مسئولان که از فراز مغزها انتقاد می کنند برای به منظور جلوگیری از این مسئله از پژوهشگران، نخبگان و مخترعان حمایت های لازم مادی و معنوی را به عمل آورند و آنها را به حال خود رها نکنند.
علوی فرد که مهندس برتر استان خراسان رضوی در شاخه نظام مهندسی معدن در سال 92 شناخته شد، تصریح کرد: دو سه سال است که بعد از ثبت اختراعاتم دنبال صنعتی کردن آنها هستم. ارگان ها و سازمان ها فقط از نخبه پروری حرف می زنند و جای تاسف است که این فقط در حد حرف و تبلیغ است اما در عمل حمایتی از نخبگان و مخترعان صورت نمی گیرد.
وی با بیان اینکه پژوهشگران و مختران جوان با وجود تمام مشکلات نباید امید خود را از دست بدهند، عنوان کرد: وقتی سازمان ها حمایتی از ما نمی کنند باید به سمت خصوصی سازی برویم و به دنبال اسپانسر مشخص باشیم و یا باید به سمت بین المللی کردن اختراعات خود پیش برویم تا از حمایت کشورهای همسایه برخوردار شویم.
پایان پیام/
خبرگزاری شبستان: علوی فرد با ابراز تأسف از اینکه نخبه پروری تنها در حد حرف و تبلیغ است، گفت: جلوگیری از فرار مغزها با حمایت های مادی و معنوی میسر می شود.
کد خبر 406133
نظر شما