مهدی شیخ سجادیه، كارشناس و صاحب نظر معماری اصفهان با بیان این مطلب به خبرنگار خبرگزاري شبستان در اصفهان گفت: اصفهان در دوران قبل از ورود اسلام به دو محله دردشت و جویباره محدود بود و از جذابیت ها و ویژگی های خاصی برخوردار نبود.
وی افزود: با ورود اسلام به اصفهان این شهر رونق گسترده ای پیدا کرد و با همکاری و حضور مردم در زمینه های فرهنگی و عمرانی پیشرفت كرد و بناهایی نظیر بازار به عنوان قطب اقتصاد، مکتب به عنوان قطب علم و دانش و کاروانسرا به عنوان قطب گردشگری در آن احداث شد.
شیخ سجادیه ادامه داد: اصفهان در دوران هاي تاریخی مختلف از جایگاه ویژه ای برخوردار بوده است و در سه قرن ده، دوازده و هفده به عنوان پایتخت انتخاب شد که در هر دوره ای بناهای قابل توجه و ارزشمندی در آن خلق شده است.
وی ادامه داد: نشانه های فرهنگ و تمدن اسلامی در بناهای اصفهان در دوران مختلف معماری اصفهان مشهود بوده است و آثار برجای مانده از آن قابل توجه است.
شیخ سجادیه با اشاره به اینکه در حال حاضر باید بررسی نماییم به چه میزان در بناهای نوساز به سبک معماری اصفهان توجه شده است، گفت: لازم است در این زمینه نشست های مختلف آموزشی و پژوهشی برگزار شود.
کارشناس و صاحب نظر معماری اصفهان تصریح کرد: توجه به سبک معماری ایرانی اسلامی در هویت اصفهان به عنوان پایتخت فرهنگ و تمدن ایران اسلامی تاثیر به سزایی دارد.
پایان پیام/
نظر شما