به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، سیزدهمین جلسه انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان بویین زهرا که به منظور بررسی میزان اجرایی شدن مصوبات پیشین و برنامه ریزی برای ارتقای کتابخوانی در سطح این شهرستان برگزار شد 6 مصوبه داشت.
معاون فرماندار بویین زهرا در این جلسه گفت: در اهمیت کتاب همین بس که شخص مقام معظم رهبری نگاه ویژه ای نسبت به کتاب و کتابخوانی دارند و همه ساله خود ایشان در نمایشگاه بین المللی کتاب حضور یافته و زمانی را به بررسی کتاب های منتشره اختصاص می دهند.
مرتضی شاه محمدی افزود: تاکید مقام عظمای ولایت درباره توسعه کتاب و مطالعه، انگیزه و اشتیاق خادمان حوزه فرهنگی را برای ارائه خدمات به مردم افزایش می دهد.
وی یادآور شد: در این راستا تمامی مسئولان در دستگاه های مختلف باید به این باور برسند که برای برخورداری از جامعه ای پویا و رشد یافته، سرانه مطالعه از اهمیت بسیاری برخوردار است.
شاه محمدی ادامه داد: در کنار نقش سازنده سایر سازمان ها و ارگان ها، بخش هایی همچون رسانه، مجموعه آموزشی و نهادهایی مانند خانواده که دارای نقش تعیین کننده درساختار فرهنگی جامعه هستد، باید حضوری مشارکتی در نهادینه شدن فرهنگ مطالعه جامعه داشته باشند.
این مسئول با تاکید بر گسترش کتابخانه ها در روستاها، اضافه کرد: با راه اندازی و تجهیز کتابخانه ها و راه اندازی کتابخانه سیار در سطح روستاها، به طور قطع افراد مستعد بسیاری در رشته های مختلف علمی شناسایی می شوند.
شاه محمدی یادآور شد: امیدواریم اولیای دانش آموزان نیز همکاری بیشتری با مسئولان فرهنگی و آموزشی برای کتابخوان کردن فرزندان خود داشته باشند.
معاون اداره کل کتابخانه های عمومی استان قزوین نیز در این جلسه گفت: یکی از مهم ترین اولویت های ما در سال جاری، راه اندازی کتابخانه های مشارکتی در روستاهای کوچک است.
احمد دولتی افزود: با توجه به اینکه احداث کتابخانه نهادی در روستاها نیازمند برخورداری بیش از یک هزار و 500 خانوار جمعیت است، راه اندازی کتابخانه های مشارکتی در روستاهای کم جمعیت موجب توسعه مطالعه در تمامی مناطق می شود.
وی خاطرنشان کرد: کارکنان مجموعه کتابخانه های استان به صورت هماهنگ و منسجم در راستای دستیابی به اهداف مدنظر نهاد کتابخانه های عمومی کشور و منویات مقام معظم رهبری حرکت کرده و سرلوحه اقدامات خود را جلب رضایت حداکثری مراجعان از کتابخانه ها قرار داده اند.
دولتی اعلام کرد: توسط شورای اسلامی روستاهای عصمت آباد و خونان زمین هایی به مساحت 500 و 400 متر مربع برای ساخت کتابخانه واگذار شده که به زودی مراحل ساخت کتابخانه در آنها آغاز می شود.
معاون اداره کل کتابخانه های عمومی استان قزوین گفت: با توجه به برنامه هایی که این اداره کل برای توسعه و تجهیز کتابخانه ها در شهرستان بویین زهرا دارد، امیدواریم شهرداری های بویین زهرا نیز همکاری بیشتری در واریز نمودن نیم درصدهای سهم درآمد خود به حساب انجمن داشته باشند.
شهردار بویین زهرا نیز در این جلسه گفت: به منظور توسعه و پیشرفت یک جامعه باید در حوزه های مختلف طبق برنامه ریزی منسجم و دقیق، سرمایه گذاری شود، توجه به یک بخش و غاف ماندن از بخش دیگر، مانعی در راه توسعه است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان قزوین، علی صفری ادامه داد: حوزه ورزش و حوزه فرهنگ باید پا به پای یکدیگر پیشرفت کنند و با توجه به تاثیر متقابلی که بر هم دارند باید با دقت نظر ویژه ای مورد بررسی و سرمایه گذاری قرار گیرند.
وی یادآور شد: به دلیل تراکم بالای مراجعات و فعالیت های شهرداری، انتظار داریم مسئولان کتابخانه ها برنامه ها و خواسته های خود را به صورت دقیق مطرح کرده و پیگیر اجرای برنامه ها نیز باشند.
پایان پیام/
نظر شما