در نبود "یاسر" هیچ اندوهی ندارم/ پسرم خواب شهادتش را دیده بود

خبرگزاری شبستان: مادر شهید "اکبرزاده" با اشاره به اینکه یاسر خواب شهادتش را شب قبل از عملیات دیده بود، گفت: در نبود "یاسر" هیچ اندهی ندارم چرا که پسرم را تقدیم "اسلام و انقلاب" کرده ام و خداوند را به خاطر اینکه به من لیاقت "مادر شهید" بودن را داد؛ شاکرم.

خبرگزاری شبستان- خراسان جنوبی؛ هفته دفاع مقدس است و مسئولان بازدید از خانواده معظم شهدا را همچون همیشه که وظیفه خود می دانند، با قوت بیشتری در برنامه کاری خود قرار داده اند.

 

این بار قرار است محمد حسینی معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استاندار خراسان جنوبی، حجت الاسلام معصومی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، خدمتگزار مشاور و مدیرکل حوزه استاندار، مشاور استاندار در امور ایثارگران، مدیرکل امور بانون استانداری، سالاری رئیس بنیاد شهید بیرجند و جمعی دیگر از معاونان و مسئولان بنیاد شهید استان به دیدار مادر شهید "اکبرزاده" بروند.

 

با "رئیس بنیاد شهید بیرجند، روان جو مددکار این نهاد و رضایی مسئول روابط عمومی بنیاد شهید استان" همراه می شوم؛ روان جو از زحماتی که مادر شهدا برای انقلاب کشیده اند می گفت، از سعه صدر آنها و از تلاش های شبانه روزی که در پیروزی انقلاب و در دوران جنگ کشیده اند، سخن بر زبان می آورد. می گفت: کار من همین است، با مادران، خواهران، فرزندان و همسر شهدا همیشه ارتباط دارم و از دلتنگی آنها باخبرم.

 

زودتر از معاون استاندار رسیده بودیم؛ فرصت را مغتنم دیدم به همراه خانم روان جو زودتر از آقایان به منزل مادر شهید" اکبرزاده" رفتیم تا گفتگویی هرچند کوتاه با مادر شهید داشته باشم. "فاطمه میابادی" مادر شهید اکبرزاده با آغوش باز به استقبال ما آمد؛ با فاصله کمتر از 10 دقیقه مسئولان هم آمدند. در ابتدا با قرائت فاتحه ای یاد و خاطره شهید "یاسر اکبرزاده" را گرامی داشته و پس از آن علی سالاری، رئیس بنیاد شهید بیرجند به معرفی اجمالی شهید "اکبرزاده" پرداخت و گفت: شهید اکبرزاده در شهریور 1360 در بیرجند متولد شد و در اردیبهشت 1380 در سن 19 سالگی به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

 

 

وی با تاکید بر اینکه شهید یاسر اکبرزاده طبع شعر نیز داشت، به قرائت یکی از سروده های شهید پرداخت. "فاطمه میابادی" مادر شهید نیز در این دیدار صمیمی به بیان خاطراتی از فرزند شهیدش پرداخت و گفت: تمام زندگی شهدا از لحظه تولد تا شهادت سراسر خاطره است.

 

وی با اشاره به اینکه اگر "یاسر" اگر منش و رفتار خاصی نمی داشت بدون شک لیاقت شهادت را پیدا نمی کرد، ادامه داد: هرگاه با مادران و خانواده دیگر شهدا صحبت می کنم، بیشتر اطمنیان می یابم که خصوصیات شهدا بسیار شبیه به هم است.

 

در نبود "یاسر" هیچ اندوهی ندارم چرا که پسرم را تقدیم "اسلام و انقلاب" کرده ام

مادر شهید "اکبرزاده" تصریح کرد: یاسر 13 سال پیش به درجه رفیع شهادت نائل آمد و امروز در نبود یاسر هیچ غم و اندوهی ندارم، چرا که خوشحالم که فرزندم در راه دفاع از انقلاب و اسلام به شهادت رسیده است و امروز حاضر هستم که سه فرزند دیگر خود را نیز در راه اسلام و انقلاب بدهم.

 

می گفت: یاسر 19 سال و 8 ماه داشت که به در منطقه عملیاتی کوه سرخ کاشمر همزمان با (28 صفر سالروز شهادت حضرت رسول اکرم (صلی الله علیه و آله)) در اردیبهشت 1380 در لباس مقدس نیروی انتظامی در درگیری با اشرار مسلح به شهادت رسید.

 

 

مادر شهید اکبرزاده با اشاره به اولین باری که پسرش به مرخصی آمد، ادامه داد: در اولین دفعه ای که یاسر به بیرجند آمد، از من خواست بر روی برخی از لباس های کارش؛ تعمیراتی انجام دهم؛ مشغول خیاطی بود که احساس کردم یاسر می خواهند با من صحبت بکند، از او خواستم حرفش را بزند؛ گفت: مادر از من راضی هستی؟ گفتم مگر می شود مادری از فرزندش راضی نباشد؟!

 

یاسر هنگامی که اطمینان پیدا کرد از او راضی هستم رو به قبله گفت: "الهی شکر" و پس از آن سجده شکر کرد و "الحمدالله" را بر زبان جاری ساخت و گفت: حالا دیگر اگر تیر توی قلبم بخورد و شهید شوم هیچ دیگر نگرانی ندارم! و دقیقا دلیل شهادت یاسر بر اثر اصابت "تبر" بر قلبش بوده است.

 

یاسر خواب شهادتش را شب قبل از عملیات دیده بود

مادر شهید به سفر اخیر خود به مشهد مقدس نیز اشاره کرد و تصریح کرد: امسال در ایام ولادت حضرت امام رضا(علیه السلام) توفیق زیارت امام رئوف نصیبم شد و در این سفر از امام رضا(علیه السلام) خواستم پسرم را در عالم خواب ببینم تا نحوه شهادت را کامل برایم توضیح بدهد. هنگامی که به هتل محل اقامت برگشتم مسئولان پذیریش هتل به من اعلام کرد که شخصی با من کار دارد؛ هنگامی که به وی مراجعه کردم فردی به نام "موذنی" خود را از همکاران پسر شهیدم معرفی کرد و از من خواست که دقایقی با من صحبت کند و اینگونه شد که همکار یاسر که نحوه شهادت پسرم را کامل دیده بود، ماجرا را دقیق برام توضیح داد.

 

همکار پسرم از حالات شب شهادت یاسر نیز صحبت کرد و گفت: یاسر در شب عملیات به همکاران خود گفت من احتمالا شهید می شوم چون شب قبل خواب شهادتم را دیده ام و تنها نگرانم که چگونه می خواهند خبر شهادتم را به مادرم بدهند.

 

 

راه رسیدن به سعادت؛ عمل به وصیت نامه شهداست

محمد حسینی، معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی نیز در این دیدار با تاکید بر اینکه برخی از اوقات ما حال و هوای شهدا را درک نمی کنیم، اظهار امیدواری کرد: پیامی که شهدا به ما داده اند را به درستی به جامعه منتقل کنیم و راه رسیدن به سعادت، عمل به خواسته و وصیت نامه های شهداست.

 

وی با تاکید براینکه شهدا رسالت خود را انجام داده اند و اکنون این رسالت بر دوش جامعه قرار است که باید پیام آنها را درک کنند، افزود: امیدواریم رهرو راستین شهدا باشیم و در زندگی فردی و اجتماعی و مسئولیت های خود آنها را مد نظر و الگو قرار دهیم.

 

حجت الاسلام حسین معصومی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان جنوبی نیز در این دیدار اظهار داشت: مناعت طبع خانواده شهدای استان بسیار زیاد است بگونه ای که به خاطر نمی آورم که در دیدارهایی که با این خانواده های معظم داشته ام، درخواست فردی داشته باشند.

 

پایان پیام/

 

 

کد خبر 405022

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha