به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، محسن مؤمنی شریف، رئیس حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی کشور، عصر روز گذشته ( 1 خرداد) در آیین رونمایی کتاب "یک وجب و چهار انگشت" که در سالن اجتماعات کانون پرورش فکری استان گیلان برگزار شد، اظهار داشت: یکی از عناصر اصلی هنر متعهد انقلابی، ذکر و یادآوری خدا در همه احوالات است.
وی یکی از ویژگی های ادبیات و هنر متعهد را امیدوار کردن انسان در آینده و راه پیش رو دانست و خاطرنشان کرد: ویژگی ادبیات رایج غربی نا امید کردن انسان ها از زندگی و دنیاست.
رئیس حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به ارزشمند بودن هنر 8 سال دفاع مقدس، تاکید کرد: این هنر با تعهد حماسی موجب تحول در انسان می شود.
مؤمنی شریف با بیان اینکه ایران بعد از انقلاب، ایرانی متمایز و متفاوت است، تصریح کرد: انسان هایی با ایمان به خدا از مولفه های این تمایز می باشد.
وی در ادامه به رونمایی کتاب "یک وجب و چهار انگشت" اشاره کرد و بیان داشت: این کتاب سندی ارزشمند برای انسان بعد از انقلاب اسلامی است.
رئیس حوزه هنری، دوران 8 سال دفاع مقدس را فرصتی برای بروز هویت انقلابی مردان و زنان ایرانی دانست و افزود: در حال حاضر نیز ملت مقتدر ایران اسلامی در عرصه های علمی و فرهنگی هویت خود را در جهان به نمایش گذاشته اند.
مؤمنی شریف به شهادت دکتر شهریاری، از مفاخر هسته ای کشور در سال گذشته اشاره کرد و گفت: هنرمندان کشور در قبال برجسته کردن شخصیت شهدای انقلاب اسلامی وظیفه دشواری دارند.
وی با اشاره به اینکه "ادبیات دفاع مقدس ایران اسلامی در سطح جهان حرفی برای گفتن دارد"، تاکید کرد: با بررسی های انجام شده، قصه جبهه های جنگ تحمیلی برای دانشجویان و دانشگاه های غربی جذابیت خاصی دارد.
در ادامه مراسم، غلامرضا قاسمی، رئیس حوزه هنری گیلان با اشاره به اینکه هنر امام خمینی(ره) بعد حماسی بخشیدن به زندگی عرفانی بود، اظهار داشت: هدیه امام راحل به ما، زندگی عارفانه و مرگ عاشقانه بود.
وی با بیان اینکه تاریخ شفاهی بر مبنای ادبیات پایداری، از ویژگی های حوزه هنری گیلان است، بیان داشت: انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و هنر، ابعاد این ویژگی را تشکیل می دهند.
رئیس حوزه هنری گیلان، اذعان کرد: سیاست حوزه هنری، تدوین انقلاب اسلامی و میراث دفاع مقدس است.
گفتنی است، محمد پرحلم کتاب "یک وجب و چهار انگشت" که شامل خاطرات شفاهی "عظیم حقی" جانباز و آزاده گیلانی را در 340 صفحه به رشته تحریر درآورده است.
پایان پیام/
نظر شما