بالغ بر 60 درصد مدارس کشور نمازخانه مستقل ندارند/ زنگ نماز جزو ساعات کلاسی دانش آموزان قرار گرفت

خبرگزاری شبستان: رئیس اداره نماز وزارت آموزش و پرورش اظهارداشت: در حال حاضر بالغ بر 60درصد مدارس کشور فاقد نمازخانه مستقل است که بیشتر این مدارس روستایی و یا قدیمی ساز است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، حجت‌الاسلام حسن اسکندریان امروز (1 مهر) در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه خراسان جنوبی با بیان اینکه هم‌اکنون از 100 هزار مدرسه فعال در کشور نزدیک 20 هزار مدرسه فاقد نمازخانه مستقل است، گفت: از این تعداد در 12 هزار مدرسه نماز جماعت در سالن‌های چند منظوره برگزار می‌شود و مابقی هیچ مکانی برای اقامه نماز جماعت ندارد.

 

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر در 25 هزار مدرسه کشور نماز جماعت ظهر و عصر با حضور روحانی اقامه می‌شود، اظهارداشت: حدود 35 هزار مدرسه نیز با حضور همکاران فرهنگی، دانش‌آموزان و اولیاء دانش آموزان نماز جماعت ظهر و عصر اقامه می‌شود.

 

رئیس اداره نماز وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه هم‌اکنون در 60 هزار مدرسه کشور نماز جماعت اقامه می‌شود، گفت: برخی از مدارس نیز بدلیل اینکه شیفت عصر هستند نماز جماعت اقامه نمی‌شود.

 

200 منطقه آموزشی کشور با کمبود روحانی مواجه اند

اسکندریان با بیان اینکه هنوز هم برخی از مدارس کشور روحانی ندارند، گفت: حدود 720 منطقه آموزش و پروش در کشور داریم که از این تعداد در مدارس بیش از 200 منطقه آموزش یا روحانی نداریم و یا کمتر است.

 

وی گفت: برنامه اداره نماز وزارت آموزش و پرورش برای این مدارس استفاده از همکاران فرهنگی برای برپایی اقامه نماز جماعت است.

 

رئیس اداره نماز وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برخی از برنامه‌های این اداره برای سال تحصیلی جدید، گفت: یکی از برنامه‌های این اداره اجرایی کردن سند طرح جامعه توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز در مدارس کشور است که سه سال قبل تصویب و به امضای رئیس جمهور وقت رسیده است.

 

زنگ نماز جزو ساعات کلاسی دانش آموزان قرار می گیرد

اسکندریان ادامه داد: در این طرح زنگ نماز نیز جزو ساعات کلاسی دانش آموز خواهد بود و دانش آموز باید در نماز جماعت نیز همان‌گونه که در کلاس حضور می‌یابد حضور پیدا کند.

 

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر تمامی مدارس بالای 10 کلاسه در کشور دارای سالن آمفی تئاتر و سالن ورشی و نمازخانه هستند، گفت: آن دسته از مدارسی که نمازخانه ندارد یا دو و سه کلاسه هستند و یا اینکه فرسوده بوده و نیامند همت خیرین و دولت می‌باشند.

 

رئیس اداره نماز وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه احداث نمازخانه در مدارس کشور نیازمند یک عزم ملی است و بودجه خاصی نیاز دارد، خاطرنشان کرد: برای ساخت نمازخانه در مدارسی که هنوز نمازخانه ندارد حدود 60 میلیارد تومان اعتبار نیاز است که با اعتبارات حال حاضر این اداره امکان تحقق آن وجود ندارد لذا تحقق این امر نیازمند همت خیرین و مساعدت دولت است.

 

پایان پیام/

کد خبر 404570

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha