نگاهی به مباحث دینی سخنرانی روحانی در نیویورک

خبرگزاری شبستان: طبق اعلام حسن روحانی یکی از مباحثی که وی در سخنرانی مجمع عمومی سازمان ملل به آن می پردازد، مساله اسلام هراسی است.

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری شبستان، دکتر حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان روز گذشته به منظور شرکت در شصت و نهمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل راهی نیویورک شد.

حسن روحانی دومین بار است که در این اجلاس حضور می یابد و جمهوری اسلامی ایران نیز به عنوان یکی از اعضای دائم این مجمع بیش از سه دهه است که فرصت سخنرانی و تبیین مواضع خود از تریبون را در دست دارد.

بنابراین گزارش، طبق محورهایی که روز گذشته حسن روحانی پیش از عزیمت به نیویورک برای سخنرانی خود مطرح کرده بود، این بار هم موضوعی مرتبط با دین مبین اسلام در بین بحث های وی جای دارد.

رئیس دولت یازدهم جمهوری اسلامی ایران یکی از محورهای سخنرانی خود در این اجلاس را بحث اسلام هراسی عنوان کرده بود که با توجه به جایگاه جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از کشورهای قدرتمند مسلمان در جهان و همچنین شخص حسن روحانی به عنوان کسی که لباسی نمادین از مردان مسلمان به تن دارد این فرصت خوبی است تا به تبیین اسلام رحمانی پرداخته شود.

اسلام هراسی مساله ای است که سال ها در دستور کار استکبار قرار گرفته تا به مدل های مختلف افکار عمومی جهان را از اقبال به سمت این دین مبین منع کند.

حال با توجه به این که جمهوری اسلامی ایران را میتوان نمونه مناسبی از یک حکومت اسلامی در جهان دانست که با مقاومت و تکیه بر موازین این دین توانسته در طی سی و اندی سال گذشته کشوری قدرتمند و مستقل را به جهان معرفی کند، هیچ کشوری این جایگاه را در اختیار ندارد که بتواند به چنین مقوله مهمی بپردازد.

در طول مدت ریاست حسن روحانی بر قوه مهم مجریه نیز جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر موازین دین مبین اسلام روشی نو را در سیاست خارجی خود به راه انداخته و همین اقدامات عملی فرصتی برای افکار عمومی جهان به وجود آورده که بیش از پیش به ایران اسلامی اعتماد کنند.

به عنوان مثال در این زمینه می توان به بحث نرمش قهرمانانه مد نظر مقام معظم رهبری اشاره کرد. بیان این عبارت و به کار گیری آن در سیاست خارجی در طول یک سال گذشته منشا قوی دینی و مذهبی دارد که از چند جایگاه می توان به آن اشاره کرد.

در ابتدای امر عبارت نرمش قهرمانانه از زبان رهبری جاری می شود که علاوه بر رهبریت حکومتی بر جمهوری اسلامی ایران، جایگاه ولی فقیه یا همان رهبر دینی را در این کشور بر عهده دارد.

ثانیا می توان به کتاب ایشان در این خصوص که سال ها قبل نگاشته شده اشاره کرد. کتابی که با استفاده از آموزه های صلح امام حسن (ع) یکی از امامان شیعه نوشته شده است.

همچنین نکته دیگری می توان در محکم بودن سیاست خارجی ایران در سال گذشته و سال های گذشته اشاره کرد، فتوای رهبر معظم انقلاب در استفاده از سلاح هسته ای است. رهبری که در جایگاه دینی و حکومتی بسیار مهمی است با استفاده از موازین دینی فتوایی ارایه می دهد که به جهانیان نشان می دهد که ایرانیان نه با تکیه بر صلاحدید سیاسی و دنیوی بلکه محکمتر از آن با صلاحدید اخروی و دینی از انحرافات این گونه دوری می کند.

این ها نکاتی است ایران به عنوان یک کشور دینی و مذهبی می تواند در فرصتی که همه جهانیان پای صحبت های او نشسته اند به کار گیرد و به دنیا بفهماند که جمهوری اسلامی ریشه هایی در دین دارد که فراتر از عقل آدمی است.

پایان پیام/

کد خبر 404249

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha