بیش از 5 هزار بانوی تهرانی متقاضی تحصیلات حوزوی هستند

خبرگزاری شبستان: مدیر حوزه های علمیه خواهران گفت:برای سال تحصیلی جدید 5 هزار و 300 نفر متقاضی تحصیل در حوزه های علمیه خواهران استان تهران بوده اند که یک هزار و 800 نفر از این تعداد در مقطع تحصیلی سطح دو(کارشناسی) و نزدیک به 350 نفر نیز برای ادامه تحصیل در رشته های تخصصی سطح سه (کارشناسی ارشد) پذیرفته شده اند.

 

حجت الاسلام سید محمد رضا آقا میری، مدیر حوزه های علمیه خواهران استان تهران در گفتگو با خبرنگار قران و معارف خبرگزاری شبستان گفت: مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران به عنوان یکی از مراکز آموزشی با بهره مندی از امتیاز « آموزش دینی » در استان تهران، طبعا علاقمند است که مجموعه های تحت پوشش خود را به  صورت مجموعه ای  بالنده و شکوفا به لحاظ دانش های دینی و همچنین مراکزی ممتاز از نظر مکارم اخلاقی  مشاهده کند و همواره نیز تمامی همکاران خود در همه سطوح را به حرکت در این مسیر توصیه می کند.

 

وی افزود: اگر مراکز دینی بخصوص  حوزه های علمیه بتوانند مراکزی شکوفا بوده و بالندگی موثری در مسیر حرکت خود داشته باشند، طبعا این بالندگی بخشی از بالندگی جامعه را نیز تحت تاثیر قرار می دهد. در همین راستا یکی از اقدامات ما در استان تهران که هر ساله دنبال شده ، دعوت از بانوان علاقمند به فراگیری علوم اسلامی برای دانش آموختن در حوزه های علمیه بوده است واهتمام ویژه ای نیز بر این مهم  داشته ایم.

 

7هزار بانوی فارغالتحصیل حوزوی در تهران

حجت الاسلام آقامیری با اشاره به استقبال خوب بانوان تهرانی از تحصیل در حوزه های علمیه خواهران تصریح کرد: به لطف خدا در بازه زمانی دو سه ساله اخیر استقبال خوبی از حوزه های علمیه خواهران صورت گرفته است به گونه ای که در حال حاضر 7 هزار بانوی فارغ التحصیل حوزوی در استان تهران و به همین تعداد نیز خواهران طلبه مشغول به تحصیل داریم.

 

مدیر حوزه های علیمه خواهران در ادامه خاطرنشان کرد: برای سال تحصیلی جدید 94- 93  در مجموع 5 هزار و 300 نفر متقاضی تحصیل در حوزه های علمیه خواهران استان تهران بوده اند که یک هزار و 800 نفر از این تعداد در مقطع تحصیلی سطح دو (کارشناسی) و نزدیک به 350 نفر نیز برای ادامه تحصیل در رشته های تخصصی سطح سه (کارشناسی ارشد) پذیرفته شده اند.

وی با اشاره به راه اندازی مقطع دکترا در حوزه های علمیه خواهران برای نخستین بار در سطح کشور گفت: با توجه به جدید التاسیس بودن این مرکزآموزش عالی حوزوی (ریحانه المصطفی)  و اجرای این نظام آموزشی برای نخستین بار در سطح کشور، برای سال تحصیلی جدید 15 نفر در این مقطع پذیرش می شوند.

 

امسال بیش2هزار نفر به تعداد بانوان حوزوی تهران افزوده شد

حجت الاسلام آقامیری افزود: امسال 2هزارو 200 نفر به مجموعه طلاب خواهر در استان تهران افزوده می شود و قریب به همین تعداد نیز فارغ التحصیل می شوند که بسیاری از فارغ التحصیلان  مقطع کارشناسی( سطح دو) تحصیلات حوزوی را در مراکز آموزش عالی حوزوی ادامه می دهند و برخی نیز در مراکز دانشگاهی به ادامه تحصیل مشغول می شوند که البته این دسته از بانوان فارغ التحصیل حوزوی نیز با توجه به سبقه دینی که دارند افراد موثری در دانشگاه ها هستند.

 

وی تصریح کرد: برخی از فارغ التحصیلان نیز با فعالیت در مراکز و امور تبلیغی در نشرو ترویج فرهنگ دینی در سطح جامعه تاثیرگذار هستند و برخی  پس از آموختن دانش های دینی با حفظ همین رنگ و بوی دینی، تلاش می کنند تا فرزندان خوبی تربیت کرده و محیط خانه و خانواده خود را محیطی دینی و اسلامی بسازند.  

 

مدیر حوزه های علمیه خواهران استان تهران با اشاره به فعالیت های تبلیغی خواهران طلبه یکی از کارهای مهم در حوزه های علمیه را بحث تبلیغ دانست و گفت: در حال حاضر بانوان فارغ التحصیل و مشغول به تحصیل در حوزه های علمیه استان تهران به شکل گسترده در مدارس آموزش و پرورش و همچنین دانشگاه ها در زمینه تبیلغ معارف و علوم اسلامی و دینی فعالیت می کنند. تا جایی که برخی از اساتید معارف در دانشگا ه ها، از میان دانش آموختگان حوزه های علمیه خواهران هستند و این پدیده طبق فرمایش مقام معظم رهبری پدیده مبارکی است که بسیاری از بانوان جامعه،  معارف اسلامی را می آموزند و آنها را ترویج کرده و تعلیم می دهند.

 

توسعه کرسی های آزاد اندیشی برای تحقق «جنبش نرم افزاری»

وی خاطرنشان کرد: طبعا تاثیری که این افراد در جامعه ، خانواده و اطرافیان خود دارند به مرور زمان به توسعه و گسترش دین نیز کمک می کند. بخصوص با توجه به سبک زندگی موجود در تهران، این حضور تاثیر بسزایی در سبقه دینی جامعه تهران دارد.

آقامیری در بیان برنامه های در دست اقدام این مرکز برای سال جدید تحصیلی گفت: چند سالی است که با سفارشات مقام معظم رهبری، بحث کرسی های آزاد اندیشی در حوزه های علمیه خواهران دنبال می شود که از اهمیت بسیاری نیز برخوردار است. درحقیقت بخش اعظمی از « نهضت جنبش نرم افزاری»  که رهبر انقلاب مدنظر دارند، می بایست درعلوم انسانی تحقق یابد و محور مباحث حوزه های علمیه خواهران نیز مباحث علوم انسانی و اسلامی است. در همین راستا تصمیم داریم کرسی های آزاد اندیشی را توسعه و گسترش دهیم.

ضمن این که یکی از برنامه های در دست اقدام،  توسعه مدارس د ینی است. در حال حاضر حدود 60 مدرسه دینی در استان تهران وجود دارد  که در انتهای سال 94 حداقل باید 20 درصد به این تعداد افزوده شود و این در حالی است که در حال حاضر نیز برخی از  افراد خیری در سطح استان،  خواهان تاسیس مدرسه علمیه هستند.

حضور پررنگ تر و هر چه بیشتر بانوان حوزوی در مراکز عمومی و پرداختن به مباحث جدی جامعه نیز از دیگر برنامه هایی بود که حجت الاسلام آقامیری به آن اشاره کرد.

 

پایان پیام/

کد خبر 404193

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha