به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری رشت، دکتر پسندیده در این کارگاه آموزشی با تعریف سلامت روان به عنوان حال خوب، فکر سالم و رفتار خوب، بیان کرد: کسانی که از سلامت روان برخوردار هستند تعادل را در زندگی خود رعایت میکنند.
رئیس انجمن بهداشت روان و سلامت سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری رشت اعتماد به نفس را ایمان فرد به تواناییها و استعدادهای خود و احساسات افتخار آمیز و مثبت شخص نسبت به خود تعریف کرد و اذعان داشت: اعتماد به نفس در حالت چهره افراد، رفتار، نحوه محبت کردن و حرکات آنان مشخص و مشهود است و به اعتقاد روان شناسان مهم ترین ابزار انسان برای رسیدن به خوشبختی و پیروزی اعتماد به نفس است.
وی با بیان اینکه اعتماد به نفس حسی ذاتی نیست بلکه از جمله ویژگیهای کاملاً اکتسابی است که میتوان آن را ایجاد کرد و پرورش داد، افزود: افراد با اعتماد به نفس حتی در سخت ترین شرایط نیز اعتماد به نفس دارند اما برعکس افرادی که از اعتماد به نفس کافی برخوردار نیستند در برابر ناملایمات و سختیها دچار احساس پوچی میشوند.
دکتر پسندیده در پایان این کارگاه آموزشی بیان کرد: حس اعتماد به نفس به ما اجازه میدهد تا مقتدران تصمیم بگیریم و روابط بهتری را در زندگی اجتماعی و شخصی مان ایجاد کنیم.
علیرضا قانع، سرپرست سازمان فرهنگي ورزشي شهرداری رشت هدف از برگزاري چنين دورههايي را ارتقاء سلامت روانشناختي شهروندان، افزایش اعتماد به نفس و مهارت در تعاملات اجتماعی و آموزش ارتباط با دیگران و ایجاد رفتارهای مطلوب فردی و اجتماعی، كمك به كاهش آسيبها و تحقق استعدادها و توانمنديهاي مردم عنوان کرد و اذعان داشت: كارگاههاي آموزشي مهارتهاي زندگي به طور مستمر بیست پنجم هر ماه برگزار ميگردد و مباحث، به طور تخصصي و كاملا علمي مطرح خواهد شد.
وی در پایان گفت: علاقه مندان جهت شرکت در این کارگاههای آموزشی و کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به مرکز مشاوره دیدار واقع در ابتدای خیابان سعدی، خانه فرهنگ و هنر مراجعه کرده و یا با شماره تلفن 2238001تماس حاصل کنند.
پایان پیام/
نظر شما