لباس آموزش بر تن تبلیغات صدا و سیما

خبرگزاری شبستان:صدا و سیما پیش از آغاز سال تحصیلی جدید تبلیغات کتاب های آموزشی و کمک آموزشی ویژه دانش آموزان و معلمان و پخش برنامه های با ظاهر آموزشی را شروع کرده است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان،ماه هاست که شاهد تبلیغات مختلف و به سبک شبکه های  ماهواره ای از رسانه ملی هستیم که انتقادهای بسیاری را از آن خود کرده است اما تغییری در شیوه تبلیغات در صدا و سیما دیده نمی شود و این رسانه ملی به اقدامات خود ادامه می دهد.

ماه مهر که می آید،خانواده ها فرزندان خود را آماده راهی کردن به مدارس می کنند ، صدا و سیما هم از این فرصت استفاده کرده و پیش از آغاز سال تحصیلی 93-94 تبلیغات کتاب های آموزشی و کمک آموزشی ویژه دانش آموزان و معلمان و پخش برنامه های در ظاهر آموزشی را شروع کرده است.

اما نکته قابل توجه این است که مسوولان آموزش وپرورش تاکید دارند که این دسته ازتبلیغات که توسط صدا و سیما می شود غیر مجاز است و در فرایند یادگیری دانش  آموزان اختلال ایجاد می کند اما صدا و سیما در برابر انتقادات سکوت و  مصرانه به راه خود ادامه میدهد.

 

در این رابطه حجت الاسلام و المسلمین محی الدین بهرام محمدیان، معاون پژوهشی و رئیس سازمان پژوهش وبرنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان گفت: از تبلیغات کتاب های آموزشی  که در صدا و سیما می شود ناراضی هستیم.

معاون پژوهشی وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: تبلیغات کتاب های آموزشی و کمک آموزشی در صدا و سیما مغایر با اهداف سند تحول و برنامه درسی است.سندی که در تصویب آن رییس سازمان صدا و سیما هم حضور داشته است بی توجهی صدا و سیما و واحد بازرگانی به این مسئله یک اقدام غیر مسوولانه است.

به گفته ی وی کتاب هایی که در کتابنامه رشد معرفی نشده  و از سوی ستاد ساماندهی جشنواره رشد تایید نشده باشد ورود آن در مدارس غیر مجاز است.

 

انتقادهای آموزش و پرورش گویا هیچ تاثیری در روند تبلیغات صدا و سیما ندارد؛محمدیان معتقد است رسانه ملی تنها به در آمد زایی فکر می کنند.

در ادامه باید گفت؛ یکی دیگر از اقدامات رسانه ملی پخش برنامه ای تحت عنوان پراوز کنکوری های است که اساتید درس های مختلف چند دقیقه ای آموزش دروس کنکوری را می دهند؛ اما نکته قابل تامل تبلیغات لوح های فشرده ای است که وعده قبولی در بهترین دانشگاه ها را می دهد که این مسئله نشان می دهد؛ هدف از ساخت این برنامه همان در آمد زایی است نه آموزش.

 

خیلی از کارشناسان رسانه ای در این باره معتقدند که مردم تصور میکنند صدا و سیما  در بحث تبلیغات  و یا پخش برنامه های آموزشی صداقت دارد  اما پخش تبلیغات با شیوه های مختلف که در لباس فیلم، برنامه آموزشی و ... ظاهر می شود و در باطن تنها نیتش در آمد زایی بدون توجه به تبعات آن است به طوری که هدفش وسیله را توجیه می کند و این مسئله اعتماد را از میان میبرد و برای جامعه تبعاتی را خواهد داشت.

 

معصومه بدخشان

 

پایان پیام/

 

کد خبر 403849

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha