برگزاری جشن هندوانه در قزوین

خبرگزاری شبستان: جشن برداشت محصول هندوانه در شهر شریفیه استان قزوین برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین، مدیركل میراث فرهنگی،‌ صنایع دستی و گردشگری استان قزوین بیان کرد: جشن برداشت محصول، یكی از كهن‌ ترین آیین های شادمانی بشر بر روی زمین است كه در طول تاریخ، همواره استمرار داشته و در روزگار ما نیز با روز آمد شدن و كاربرد روش‌ های نوین همچنان به حیات خود ادامه می دهد.

محمد علی حضرتی افزود: این جشن‌ ها امروزه همراه با صنعت گردشگری برگزار می شود و با توجه به رویكردهای فرهنگی و اقتصادی جهانگردی در جهان، معنای دیگری یافته و به ابزاری كارآمد برای جذب گردشگران تبدیل شده است.

مدیركل میراث فرهنگی،‌ صنایع دستی و گردشگری استان قزوین عنوان کرد: جشن‌ های محصول در چارچوب گردشگری عاملی بسیار مهم برای همگرایی اجتماعی، حفظ و انتقال آداب و رسوم،‌ تعمیق میراث كشاورزی و ارائه الگوهای سبك زندگی،‌ حمایت از منابع طبیعی و محیط زیست و نقطه طلایی به هم پیوستن اقتصاد و فرهنگ است که می توان از این ظرفیت برای اجرایی كردن راهبردهای اقتصاد مقاومتی و توانمند سازی مناطق مختلف استان بهره جست.

وی اعلام کرد: شهر شریفیه در عرصه فرهنگ دینی پیشینه درخشان دارد به طوری که در دوران دفاع مقدس نیز رزمندگان و شهیدان والا مقام شهر شریفیه در قبول دشوارترین مأموریت‌ ها پیشگام بودند و سزاوار است در آستانه سالروز دفاع مقدس خاطره آن ایثارگران سلحشور را گرامی بداریم.

حضرتی تأکید کرد: محور اصلی در توسعه پایدار علاوه بر توانایی های موجود در منطقه، جوامع محلی و مردم بومی هستند كه به عنوان سرمایه‌های پویا در پاسداشت و حفظ میراث فرهنگی و آداب و رسوم آن نقش مهمی ایفا می كنند.

وی خاطر نشان کرد: در استان قزوین با توجه به موقعیت‌ ممتاز اقلیمی، محصولات متنوعی كشت می شود كه هندوانه شریف آباد با توجه به نوع كشت و كیفیت بالای محصول كه به صورت ارگانیك به عمل می آید جزو محصولات سالم كشاورزی بوده و در بین مردم از جایگاه ویژه ‌ای برخودار است.

مدیركل میراث فرهنگی،‌ صنایع دستی و گردشگری استان قزوین یادآور شد: امیدواریم با اجرای برنامه ‌های جشن محصول بتوانیم علاوه بر حفظ و معرفی ظرفیت‌های فرهنگی هر منطقه،‌ گامی موثر در راستای توسعه اقتصادی برداشته و با کارآفرینی و جلوگیری از مهاجرت، ارتباطات بیشتر مردم بومی با سایر جوامع و فرهنگ ‌های متنوع و معرفی هویت محلی به توسعه پایدار در مناطق استان دست یابیم.

پایان پیام/

کد خبر 403548

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha