به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری کردستان؛ داوود کشاورزیان، معاون وزیر راه و شهرسازی چهارشنبه (26 شهریور) در جلسه کمیسیون ایمنی راههای استان کردستان در سالن شهدای گمنام استانداری گفت: در سالهای اخیر بدلیل مشکلات اقتصادی کشور هزینههای راهسازی بسیار بالا رفته بنابراین در این شرایط انقباضی بودجه باید به بحث ایمنی و نگهداری راههای موجود با استفاده از روشهای ارتقای ایمنی و سطح حفاظتی اهمیت ویژه داده شود.
وی، با اشاره به برگزاری مداوم جلسات کمیسیون ایمنی راهها در همه استانها، اظهار کرد: استانداران دولت تدبیر و امید به این موضوع اهمیت خوبی میدهند زیرا که منجر به کاهش تلفات جادهای میشود.
معاون وزیر راه و شهرسازی، تاکید کرد: صرفاً شاخص تصادف ملاکی برای بررسی میزان ایمنی جادهها نیست بلکه میزان تردد ملاک اصلی جهت ارتقای جادهها است.
رییس سازمان حمل و نقل جادهای کشور با بیان اینکه امسال اعتبارات راهداری افزایش قابل توجهی داشته است، گفت: سیاست سازمان راهداری کشور این است که سهم راه را در تصادفات جادهای به حداقل و یا به صفر برساند.
کشاورزیان، اجرای روکش آسفالت، نصب گارد ریل و نیوجرسی، خط کشی راهها، نصب تابلو وعلائم، سیستم روشنایی تونلها و گردنههای مه گیر، آشکار سازی نقاط حادثه خیز، احداث پاسگاههای پلیس بصورت پیشساخته بتنی و ایمن سازی مدارس حاشیه راهها جهت تسهیل در ترددها و عبور و مروردانشآموزران را مهمترین اقدامات وزارت راه در حوزه ایمن سازی و نگهداری راهها برشمرد.
وی از پلیس راه خواست به دلیل حضور مستمر در جادهها، نقاط حادثه خیز را به سازمان راهداری استانها اعلام کند و به گفته وی پلیس راه نقش اصلی را در ارتقای ایمنی راهها ایفا میکند لذا باید تقویت شود.
کشاورزیان گفت: آمارها نشان میدهد که در نگاه کلان وضعیت خودروها و ایمنی راهها نقش اصلی در بروز تصادفات دارد اما مهمترین عامل در بروز حوادث رانندگی خطای انسانی است.
رییس سازمان حمل و نقل جاده ای کشور با بیان اینکه یکی از سیاستهای دولت ایجاد مجتمعهای بین راهی است، گفت: ایجاد این مجتمعها در تامین امنیت رانندگان در جادهها بسیار موثر است و با احداث آن راننده میتواند در جایی ایمن به استراحت بپردازد.
معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: برای ایجاد این مجتمعها در استانهایی که حضور بخش خصوصی ضعیف است سازمان راهداری از طریق تسهیلات به ایجاد این مجتمعها کمک میکند.
معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه با بیان اینکه وضعیت راههای استان کردستان متناسب با حجم ترددها نیست، گفت: محور میاندوآب کرمانشاه که بخشی از آن از کردستان میگذرد، بدلیل اینکه محور پر ترافیکی است باید ارتقا یابد و همچنین خواستار توجه ویژه به بحث خط کشی راهها به عنوان راهنمای رانندگان شد.
کشاورزیان اظهار کرد: راههای شریانی کشور را تحت پوشش دوربینهای ثبت تخلفات سرعت نگار قرار میدهیم و در این راستا تاکنون 400 دوربین در راه های شریانی کشور نصب و فعال شده است.
بازدید از پروژه باند کندرو و کنار گذر گردنه تیتور در مسیر راه اصلی سنندج مریوان، افتتاح مرکز مدیریت بی سیم و مونیتورینگ راههای اداره کل راه و شهرسازی استان کردستان، افتتاح پاسگاه پلیس راه سنندج کرمانشاه، افتتاح 140 کیلومتر پروژه بهسازی و روکش آسفالت انجام شده در سال 93 از برنامههای سفر رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور در کردستان بود.
پایان پیام/
نظر شما