به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، افسانه امینی، کارشناس مسئول امور اجتماعی بهزیستی اهواز، ظهر امروز ( اول خرداد) در جلسه ستاد غنیسازی اوقات فراغت در فرمانداری اهواز گفت: تشویق نسل جوان به داشتن برنامه مفید و جامع که شامل ورزش و فعالیتهاى فیزیکى و کتابخوانى بر اساس یک سیر منظم مطالعاتى، جبران عقب افتادگىهاى احتمالى آموزشى، پرورش ذوق، هنر و سلیقههاى متنوع، آموزش مهارتهاى زندگى اجتماعى، تعلیم دورههاى مختلف زبان و رایانه، تقویت مبانى دینى و اخلاقى، مطالعه زندگىنامه الگوها و پیشوایان الهى و سایر موارد مفید و ارزنده باشد، آنان را در تحقق زندگى متعادل و بالنده یارى میکند.
وی تصریح کرد: چنانچه براى نوجوانان و جوانان، برنامه اوقات فراغت تنظیم می شود، شایسته است حتى المقدور با مشورت خود آنان چنین برنامه هایى را تدوین و با توجه به علاقه و گرایش آن سنین تنظیم کنیم و در تنظیم اوقات فراغت، به گونهاى عمل شود که حداقل چنین برنامهاى به یک نیاز روحى جوانان پاسخ دهد.
امینی با اشاره به اینکه رعایت تنوع روحى نوجوانان و جوانان در طرح و اجراى چنین برنامهاى از عوامل موفقیت آمیز برنامه است، اضافه کرد: جوانان «تنوع طلب» و «نوگرا» هستند و برنامهاى که واجد چنین ویژگىهایى باشد از جاذبه بیشترى براى این نسل برخوردار است و در مقایسه با اوقات رسمى زندگى، برنامه اوقات فراغت باید داری جاذبه بالایى باشد.
وی خاطرنشان کرد: مطالعات نشان مىدهد که اوقات فراغت همواره بستر مناسبى براى بروز خلاقیتها و نوآورى هاست، چون ذهن انسان به فعالیت موظفى مشغول نیست، از این رو مىتواند فارغ از قالبهاى از پیش طراحى شده به مسائل مورد علاقه خود بپردازد.
کارشناس مسئول امور اجتماعی بهزیستی اهواز یادآور شد: انسان در اوقات فراغت آزادانه مىاندیشد و در حل مسائلى که در حوزه شناختى او مطرح هستند از تفکر خلاق بهره مىگیرد و همین امر خمیرمایه نوآورىها و اختراعات بشرى است.
وی به برنامههای حیطه کاری این سازمان برای فراغت جوانان اشاره کرد و گفت: برنامههای اردویی زیارتی، برگزاری کلاسهای فنی و حرفهای برای مددجویان، برگزاری برنامههای ورزشی از جمله استخر و شنا، برگزاری همایشهای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در جوانان، اجرای مسابقات کتابخوانی و برپایی نمایشگاهی از دستاوردهای تابستانه جوانان و... از جمله این برنامهها هستند.
پایان پیام/
نظر شما