به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از منابع خبرِی، برای نخستین بار در طول تاریخ عربستان از بیم حملات گروهک داعش به این کشور، آشکارا قصد رویارویی مستقیم با گروهی تروریستی را دارد.
حکومتی که پایه های مذهبی و سیاسی آن بر افکار انحرافی ابن تیمیه و محمد بن عبدالوهاب استوار است و طی سال های متمادی با میدان دادن به مفتی های تندرو مجوز هر گونه اقدام تروریستی را در داخل و خارج از مرزهایش صادر می کند، اکنون گروهکی را که در آستین خود پرورش داده است، برایش عرض اندام می کند.
داعش دست پرورده بن لادن، آمریکا و ام آی 6 دستگاه جاسوسی انگلیس و در واقع نسل سوم تربیت شدگان تحت تعالیم ایمن ظواهری سرکرده القاعده است.
یک مسؤول سابق در سیا معتقد است : عربستان از قدرت نظامی آن چنانی برخوردار نیست زیرا تجربه نشان می دهد نیروهای نظامی که تحت نظر ارتش آمریکا آموزش می بینند قابل اتکاء و اعتماد نیستند، نمونه آن ارتش افغانستان که در جنگ با طالبان و بازگرداندن امنیت به این کشور توفیقی به دست نیاورد.
ارتش عربستان در جریان مبارزات انقلابی حوثی ها حتی موفق به توقف تجمعات و اعتراضات این جنبش نشد و نیز نتوانست با وجود صرف میلیارد های دلار تحت فرماندهی بندر بن سلطان نظام سوریه را سرنگون کند.
ریچارد بارت مسئول واحد مبارزه با تروریسم در ام آی 6 اذعان کرد : عربستان از حمله نظامی داعش به این کشور واهمه دارد و باید از نیروهای نظامی خود برای حراست از مرزهای پیرامونی خود بهره ببرد در عین اینکه اساساً نیرو هاس زرهی آنان ، فاقدکارایی لازم و عقیم است و سعودی ها و اوباما ناچارند به ارتش عراق و نیروهای پیشمرگه تکیه کنند و به هر نحو با ایران به توافق سازنده ای برسند و بدین ترتیب ایرانی ها با ایفای نقش مؤثر جهت همکاری با ارتش عراق، آنان را از مخاطرات واکنش نظامی داعش برهانند.
در غیر این صورت پس از پایان جولان داعش و با توجه به حمله هوایی نیروهای آمریکای به مواضع این گروه در عراق ، عربستان کانون آشفتگی و هرج مرج منطقه به سبب حضور گروهک های افراطی خواهد شد.
نظر شما