به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، محمد تقي زاده، مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان، امروز(25 شهریور) در دومين مجمع سالانه بسيج فرهنگيان خوزستان، با گرامی داشت یاد و خاطره 36 هزار دانش آموز شهید و پنج هزار معلم شهید در دوران دفاع مقدس، یاد آور شد: دانش آموزان و معلمان نقش بسیار موثری در تغییر ساختارهای فکری و فرهنگی بر عهده داشتند و در 54 درصد رزمندگان دوران دفاع مقدس را دانش آموزان تشکیل می دادند.
وی با بیان اینکه اگر دانش آموزان خوب و معلمان با بصیرتی داشته باشیم جامعه نیز مسیر درستی را طی خواهد کرد، ابراز کرد: قدرت معنوی و فکری و فرهنگی آموزش و پرورش بالاتر از هر قدرتی است و کاهش تراکم آسیب های اجتماعي، فرهنگی و سیاسی نتیجه جامعه خوب است.
وی با اشاره به اینکه فعاليت هاي فرهنگی ظریف، حساس و پرهزینه هستند و کار فرهنگی شرایط خاص خود را می طلبد و متناسب با آن باید حرکت کرد، اظهار داشت: با توجه به هجمه های دشمنان علیه جوانان و نوجوانان، دانش آموزان، معلمان و به ویژه بسیجیان باید در سه زمینه اسلام و مذهب تشیع، ولایت و ایران شناخت عمیق همراه با معرفت عمیق داشته باشد.
تقي زاده، با بیان اینکه اگر تمام سیاست گذاری های نرم افزاری، فکری، فرهنگی و جریانات تعلیم و تربیت، ما را به کسب هویت دینی و مذهبی، فرهنگی و تاریخی هدایت کنند می توان دغدغه های فرهنگی را رفع کرد، افزود: باید با امید و نشاط فضای جامعه و آموزش و پرورش را در جهت تکامل ارزش های ملی، دینی و انقلابی هدایت کنیم.
رضا طريفي، فرمانده بسیج فرهنگیان خوزستان، نیز از عضویت بيش از 38 هزار نفر از فرهنگيان استان در بسيج فرهنگيان خبر داد و با بیان اینکه جامعه هدف ما عضویت همه فرهنگیان در این نهاد است، گفت: مهمترين موضوعات ما در بسيج فرهنگيان پرداختن به دغدغه هاي رهبری در آموزش و پرورش و گسترش فرهنگ و تفكر بسيجي است.
وی از تشکیل شوراي عالي و راهبردي بسيج فرهنگيان در استان با عضویت نخبگان و صاحبنظران فرهنگي خبر داد و با اشاره به اینکه اين شورا متشكل از پنج نفر عضور اصلی و هشت كارگروه دفاعي، اجتماعي، اقتصادي، فرهنگي، تربيتي ـ اخلاقي و سلامت است، اضافه کرد: هدف از تشکیل این شورا بهره گیری از استعداد نخبگان و فرهیختگان فرهنگی و تحقق بسیج ده ها میلیونی است.
وی از جمله وظایف این شورا را تنظيم راهكار و راهبردها بر اساس فرامين مقام معظم رهبري، ارتقای هماهنگي براي تعامل دستگاه و سازمان هاي مردم نهاد، شناسايي خلاهاي قانوني، بررسي راه هاي تعامل با خواص و نخبگان فرهنگي و بررسي وضعيت فضاي حاكم بر جامعه فرهنگيان عنوان کرد.
پایان پیام/
نظر شما