توسعه اقتصاد مقاومتي از ضروريات سياست‌گذاري امروز کشور است

خبرگزاری شبستان: دبیر کمیسیون چشم انداز و امور نخبگان مجمع تشخیص مصلحت نظام، توسعه اقتصاد مقاومتي را از ضروريات سياست‌گذاري امروز کشور دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر محمد تقی آذر شب، دبیر کمیسیون چشم انداز و امور نخبگان مجمع تشخیص مصلحت نظام، شب گذشته(23 شریور) در نشست خبری با اصحاب رسانه خوزستان، با اشاره به پتانسیل و ظرفیت های مطللوب این استان، گفت: خوزستان با بهره گیری از قابلیت های خود می تواند به صورت پایلوت و ویژه در حوزه اقتصاد مقاومتی پیشرو و الگویی برای کشور باشد.

 

وی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی یک فرآیندی ترمیمی است که به شماسایی آسیب ها و رفع آنها می پردازد، تصریح کرد: توسعه اقتصاد مقاومتی با تأمين رشد پويا، بهبود شاخص‌ هاي مقاومت اقتصادی، دستيابي به اهداف سند چشم‌انداز 20 ‌ساله محقق می شود و کشور را در مسیر توسعه و تعالی قرار می دهد.

 

دبیر کمیسیون چشم انداز و امور نخبگان مجمع تشخیص مصلحت نظام، در خصوص برگزاری کارگاه های اقتصاد مقاومتی در استان های کشور، اضافه کرد: این کارگاه ها در تمامی استان ها برگزار می شود که در تاکنون 15 استان برگزار شده و تا 30 مهر نیز باید در 16 استان دیگر اجرا شود.

 

وی از برگزاری 31 همایش علمی تخصصی از 20 آبان جهت اخذ پیشنهادات صاحب نظران خبر داد و عنوان کرد: با برگزاری این همایش ها بستری جهت همکاری صاحب نظران برای تصمیم گیری در استان ها فراهم می کند که در نهایت موجب تعیین سیاست های کلی می شود.

 

امید حاجتی، معاون برنامه ریزی استانداری خوزستان، با اشاره به اینکه در تلاشیم خوزستان را به مقصد گردشگری طبیعی برای کشور و کشورهای حاشیه خلیج تبدیل کنیم، اذعان داشت: برای این منظور13 هزار میلیارد ریال اعتبار برای توسعه زیرساخت های گردشگری در نظر گرفته شده است.

 

وی از جمله اقدامات استان جهت بهبود رفاه عمومی در استان و جلوگیری از مهاجرت خوزستانی ها را سرمایه گذاری در حوزه گردشگری، تلاش برای کاهش ریز گردها و توسعه و بهسازی ناوگان حمل و نقل عمومی استان، برنامه ریزی برای اوقات فراغت و استفاده از سرمایه های خارجی و افزایش صادرات عنوان کرد.

 

حاجتی، با بیان اینکه اقتصاد مقاومتي خاص شرايط تحريم نيست، بلكه در اين شرايط توجه به آن بايد دو چندان شده و با تعاملات صحيح و حفظ منابع كشور، اجرا شود، افزود: شرايط تحريم موجب شده كه به منابع داخلي بيشتر توجه كنيم و در جهت توسعه كشور بيش از پيش به كار گرفته شوند.

 

وی با اشاره به اینکه متاسفانه نگاه صنايع توليدی ما به بازار دورن موجب شده تا كالاهاي ما توان رقابت در بازارهاي خارجي را نداشته باشد، ادامه داد: در توليد بايد ارزش‌گذاري كنيم و بازارهاي منطقه‌ اي و فرامنطقه‌ اي را در نظر بگيريم تا علاوه بر افزايش توليد، اشتغال را براي استان به ارمغان بياوريم.

 

پایان پیام/

کد خبر 402021

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha