مرضیه گرد، معاون وزير و رئيس سازمان مدارس غير دولتي و مشاركتهاي مردمي و خانواده در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان با اشاره به بسته حمایتی آموزش و پرورش از مدارس غیر دولتی گفت: بسته حمایتی در مرحله اول از سوی وزیر آموزش و پرورش ابلاغ شد در مرحله دوم دستورالعمل های اجرایی به استان ها داده شد.
وی افزود: بسته حمایتی هم به نفع مردم و هم به نفع مسئولان آموزش و پرورش است که معتمدین را شناسایی می کنند و بخشی از مسئولیت را با آنان به شراکت می گذارند.
معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه نگاه بسته حمایتی به مناطق محروم ویژه است، تصریح کرد: روستایی که 40 دانش آموز دارد اما هیچ معلمی اعلام آمادگی برای تدریس نمی کند در صورتی که در آن روستا افراد تحصیلکرده تحت عناوین مختلف حضور دارند، زیاد است و اگر مؤسسان موفق را شناسایی کنیم و طی قردادی آموزش های کوتاه مدت به این افراد دهند شرایط بهینه برای تحصیل دانش آموزان به وجود می آید و تعداد دانش آموزان بازمانده از تحصیل به حداقل می رسد.
گرد با اشاره به راه های مختلف که در این بسته پیشنهاد شده است، تصریح کرد: مدارسی وجود دارند که به واسطه فعالیت سال اول و دوم ظرفیت نوسازی آنان به 50 درصد رسیده اند بنابراین می توانیم از فضای آموزشی موجود از آن استفاده کنیم و دانش آموزانی که در کلاس هایی که دارای تراکم بالا هستند به این مدارس منتقل شوند.
به گفته وی، استفاده از ظرفیت مدارس غیردولتی موجب کیفیت بخشی مدارس دولتی می شود.
وی با بیان اینکه اگر مدرسه ای رو به تخریب است می توانیم از ظرفیت مدارس غیردولتی استفاده کنیم، اظهار کرد: دیگر نیازی نیست برای آن مدرسه هزینه صرف کنیم بلکه از اعتباری که برای بهسازی انجام میگیرد برای انتقال دانش آموزان به مدرسه غیردولتی استفاده می کنیم.
گرد با بیان اینکه خرید خدمات آموزشی با توافق مدرسه، مؤسس و خانواده صورت می گیرد، تصریح کرد: نگاه ما تحت پوشش قرار دادن مناطق محروم، کم برخوردار و حاشیه های شهر است تا از فضای و تجهیزات مدارس غیر دولتی استفاده شود و هزینه ای از خانواده های دانش اموزان دریافت نمی شود.
پایان پیام/
نظر شما