به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی استانداری قزوین، منوچهر حبیبی در نشست با روسای شوراها و شهرداران استان بیان کرد: تعداد پروژه های عمرانی نیمه تمام استان قزوین یک هزار و 300 پروژه است و اعتبار مورد نیاز برای تكمیل این پروژه ها یک هزار و 200 میلیارد تومان است و 425 پروژه با پیشرفت فیزیكی بالای 50 درصد در استان وجود دارد كه تكمیل اینها به 600 میلیارد تومان نیاز دارد.
وی افزود: مهمترین پروژه ها ی عمرانی استان قزوین شامل سد نهب و بالاخانلو، گازرسانی به بخش های الموت غربی، الموت شرقی و طارم سفلی، احداث بیمارستان 64 تختخوابی تاكستان، راه باند دوم بوئین زهرا به ساوه، متروی هشتگرد - قزوین، طرح مسكن مهر، راه آهن قزوین - رشت و راه قزوین- الموت –تنكابن و قزوین به كلاچای است.
معاون امور عمرانی استاندار قزوین عنوان کرد: قزوین دارای 25 شهر و 878 هزار و 241 نفر جمعیت شهری است كه 73 درصد جمعیت استان را پوشش می دهد و بودجه مصوب شهرداری ها در سال جاری بالغ بر 545 میلیارد تومان است و سرانه فضای سبز استان 47/7 متر مربع است و هم اكنون 24 سازمان وابسته به شهرداری ها در استان فعال هستند.
وی با اشاره به تصویب طرح جامع حمل و نقل قزوین توضیح داد: افزایش نسبت بودجه عمرانی به بودجه جاری شهرداری ها از جمله سیاست های اصلی مدیریت ارشد در استان است كه این نسبت در استان 70 درصد عمرانی و 30 درصد جاری است.
حبیبی افزود: هدایت شهرداری ها به سمت پروژه های بزرگ و مشاركتی در دستور كار قرار دارد و درحال حاضر بیش از یک هزار میلیارد تومان پروژه مشاركتی توسط شهرداری ها در حال اجراست.
وی با تاكید بر اهتمام شهرداری ها به مسائل فرهنگی و ارزشی تصریح کرد: در این خصوص توجه به فرهنگ شهروندی مورد توجه شهرداری ها قرار گرفته كه در این راستا 15 محور شناسایی شده كه توجه به مضامین فرهنگ شهروندی در متون دینی، ترویج فرهنگ آپارتمان نشینی و فرهنگ راهنمایی و رانندگی از جمله این محورها است.
معاون امور عمرانی استاندار قزوین با اشاره به وضعیت روستاها و دهیاری های استان اظهار کرد: جمعیت روستایی استان 322 هزار نفر است كه 27 درصد جمعیت استان است كه توجه به تولید، محیط زیست و كشاورزی در روستاها به عنوان یك اولویت مطرح است.
وی یادآور شد: از 842 روستا 510 روستا دارای دهیاری هستند كه 91 درصد جمعیت روستایی استان زیر پوشش دهیاری ها قرار دارد.
حبیبی در پایان از تقویت تعاونی های روستایی، توجه ویژه به كارگاه های كوچك و صنایع دستی، توجه به مسائل زیست محیطی و مدیریت پسماند، توجه به بیمه روستائیان و عشایر و توجه به مسائل فرهنگی روستا با راه اندازی شورای فرهنگ در روستاها به عنوان بخشی از سیاست ها و اولویت ها در حوزه مدیریت روستایی استان یاد كرد.
پایان پیام/
نظر شما