اقتصاد مقاومتی یکی از مهمترین تدابیر مقام معظم رهبری برای عبور از نوسانات و فراز و نشیب هاست

خبرگزاری شبستان: دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی یکی از مهمترین تدابیر مقام معظم رهبری برای عبور از نوسانات اقتصادی است، اظهار داشت: اقتصاد مقاومتی باید بتواند پتانسیل های درونی را فعال و از هدر رفتن ثروت جلوگیری کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، امروز(23 شهریور) در کارگاه آموزشی علمی و تخصصی اقتصاد مقاومتی در خوزستان از طریق ویدئو کنفراس، گفت: اقتصاد مقاومتی یکی از مهمترین تدابیر مقام معظم رهبری برای عبور از نوسانات، فراز و نشیب ها و گذر از شرایط کنونی کشور از جمله تحریم ها و برنامه ریزی برای آینده کشور است.

 

وی با بیان اینکه از طریق اقتصاد مقاومتی می توان هم برای رفع مشکلات جاری کشور کمک گرفت و هم از بروز مشکلات در آینده پیشگیری کرد، ادامه داد: به همین دلیل همایش هایی از سوی دولت و مجمع تشخیص مصلحت نظام در سطح ملی و استانی برگزار می شود که می تواند در اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی در جامعه به ما کمک کند.

 

وی خوزستان را استانی زرخیز و ثروتمند و دارای منابع غنی بسیار در بخش های کشاورزی، نفت، گاز، صنایع و... دانست و افزود: با وجود این همه منابع ارزشمند، این استان با مشکلات عدیده بسیاری از جمله بیکاری و فقر مواجه است که انتظار داریم با کمک اقتصاد مقاومتی و تدابیر ارزنده بتوانیم برنامه ریزی منسجمی برای استفاده از منابع و ظرفیت های عظیم خوزستان داشته باشیم.

 

رضایی، با اشاره به اینکه اقتصاد مقاومتی باید بتواند پتانسیل های درونی را فعال کند تا از حیف و میل شدن ثروت جلوگیری شود، اضافه کرد: اقتصاد مقاومتی باید متناسب با ظرفیت های جغرافیایی، فرهنگی، منابع استانی، نیروی انسانی و... طراحی شود و لازم است مدیران استان با ارائه نظرات سازنده ما را در اجرای هر چه بهتر این طرح یاری برسانند.

 

وی از تدوین برنامه ششم توسعه کشور خبر داد و با بیان اینکه این برنامه پس از تنظیم و تایید مقام معظم رهبری به استان ها ابلاغ می شود، تصریح کرد: حسن این جلسه این است که در آستانه تدوین برنامه ششم برگزار شده و مدیران می توانند پیشنهادات خود را به صورت مکتوب و شفاهی در این خصوص ارائه دهند تا پس از بررسی از آنها در جهت برنامه ریزی بهتر برنامه ششم استفاده شود.

 

وی یکی از مزیت های اقتصاد مقاومتی را رقابت میان مناطق و استان ها دانست و عنوان کرد: استان ها می توانند در صادرات، تولید ملی و دیگر شاخص ها با هم رقابت سالم داشته باشند که در این راستا باید یک سری اختیارات، ماموریت ها و منابع به استان ها داده شود و برای رسیدن به سیاست های اقتصاد مقاومتی لازم است الزامات آن را فراهم کرد.

 

دبیر تشخیص مصلحت نظام، با اشاره به اینکه در برخی کشورهای خارجی شرکت های بزرگی در بخش بازاریابی و تبلیغات فعالیت می کنند که ظرفیت های خوبی برای اقتصاد کشورشان محسوب می شوند، اذعان داشت: در ایران چنین شرکت هایی وجود ندارند یا به در سطح کوچک فعالیت می کنند به دلیل وجود واسطه ها و ناتوانی در امر بازاریابی با مشکلات بسیاری مواجه هستند.

 

وی با بیان اینکه بنگاه های کوچک 80 درصد اقتصاد کشور را به خود اختصاص داده اند ولی در بخش بازاریابی قدرت زیادی ندارند، یاد آور شد: دولت یازدهم تلاش بسیاری برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور می کند و در این راستا می تواند از طریق تعاونی ها تسهیلاتی در اختیار بنگاه ها قرار دهد و این زنجیره ارزشی را تکمیل و خلاها را پر کنند.

 

پایان پیام/

کد خبر 401790

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha