محمد فوقی، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان مازندران، به خبرنگار خبرگزاري شبستان در ساري گفت: سومين کنگره ملي برگزيدگان فرهنگی هنری روستا و عشاير ويژه اعضاي كانون هاي مساجد سراسر کشور 26 تا 29 شهریور در اردوگاه شهيد بهشتي مشهد مقدس برگزار می شود.
وی، با بیان اینکه اعضای کانون های مساجد روستایی رده سنی 20 تا 35 سال در این کنگره شرکت مي کنند، افزود: شناسایی، ساماندهی و توانمندسازی برگزیدگان فرهنگی و هنری روستا و عشایر، ایجاد بانک ایده و نوآوریهای روستا و عشایر با معرفي الگوهاي موفق، ايده ها، آثار و تولیدات و دستاوردهاي فرهنگي و هنري روستا، شبکهسازی، هم افزايي و انتقال تجربيات برگزيدگان فرهنگي و هنري روستا و عشایر، بررسي و شناخت وضعيت موجود و ترسيم وضع مطلوب و ارائه راهكارهاي پيشرفت و تعالي فرهنگ روستا و عشاير و تكريم، ترغيب و بزرگداشت ملي فرهنگي و هنري روستا و عشایر از مهمترین اهداف برگزاری این همایش است.
فوقي، با بیان اینکه از استان مازندران 54 نفر از جوانان فعال و نخبه روستایی برادر و خواهر در این کنگره حضور خواهند داشت، افزود: در حال حاضر مازندران دارای 951 کانون فرهنگی و هنری است که 600 کانون در مناطق روستایی این استان فعال هستند.
وي با اشاره به برپایی نمایشگاه توانمندي ها و دستاوردها کانونهای روستایی در حاشیه برگزاری این کنگره، خاطرنشان شد: زيارت مضجع شريف امام رضا(عليه السلام)، برپايي محفل انس با شهدا، حضور در برنامه هاي معنوي حرم رضوي، رونمايي از آثار و توليدات برتر، تجليل از برگزيدگان روستا و عشاير در سطح ملي، معرفي و تجليل از كانون هاي نمونه و برتر روستايي و عشايري و برگزاري مسابقات فرهنگي، ورزشي و هنري از ديگر برنامه هاي جنبي اين كنگره ملي است.
فوقي با بيان اينكه شركت كنندگان در سومين كنگره ملي بايد ساكن يا اهل روستا و مناطق عشايري باشند، اظهار داشت: داشتن حداقل مدرك فوق ديپلم و ارائه اثر، ايده و يا تجربه موفق در زمينه هاي علمي، درسي، مذهبي، قرآني، هنري، ادبي، فرهنگي، ورزشي، اجتماعي، تبليغي، آموزشي، پژوهشي، كارآفريني، فناوري اطلاعات و رسانه هاي ديجيتال از جمله شرايط و ضوابط انتخاب نخبگان براي حضور در اين كنگره است.
وي با اشاره به برگزاري همايش علمي در اين كنگره، تصريح كرد: اين همایش به صورت عمومی جهت آشنای شرکتکنندگان با مبانی فرهنگ و اقتصاد روستا، عشایر و ایجاد انگیزه و ارتقای بینش، دانش و مهارت در زمینه فعالیتهای فرهنگی هنری روستا و عشایر با حضور اساتید حوزه، دانشگاه، مدیران و کارشناسان حوزه روستا و عشایر برگزار میشود.
فوقي، شیوههای تعالی فرهنگ دینی در روستا و مناطق عشایری، فرهنگ روستا از نگاه امام خميني(رحمت الله عليه) و مقام معظم رهبری(مدظله العالي)، مشخصات عنصر فرهنگی از منظر قرآن و روایات، شیوههای جذب و ساماندهی نوجوانان و جوانان به مساجد و آموزههای دینی در روستا، آسيب شناسي و نيازسنجي فعاليت هاي فرهنگي روستا و مناطق عشايري و ارائه راهكار مناسب و ... را از جمله عناوین کارگروههاي سومين كنگره نخبگان روستايي و عشايري اعلام كرد.
پايان پيام/
نظر شما