به گزارش خبرگزاری شبستان، امروز عصر در اختتامیه ششمین همایش روابط عمومی الکترونیک از «داود زارعیان» به دلیل خدمات علمی و عملی در عرصه روابط عمومی و سال ها تدریس در حوزه ارتباطات به عنوان استاد پیشگام روابط عمومی الکترونیک تقدیر شد.
همچنین مدیرکل روابط عمومی مخابرات ایران طی این مراسم مقاله خود تحت عنوان روابط عمومی همراه را ارایه کرد. وی با ارایه آماری مبنی بر اینکه در بهار 1390 تعداد مشترکان تلفن همراه در دنیا به مرز چهار میلیارد نفر رسیده و با اعلام اینکه در سال 2008 میلادی یک تریلیون و 800 میلیارد پیامک توسط مردم ارسال شده است، اظهار کرد: امروز هم روابط عمومی یک رسانه در اختیار دارد و تنها رسانه دارای بیشترین ضریب نفوذ تلفن همراه است.
این استاد ارتباطات ویژگی هایی چون آسودگی و سهولت ارتباطی، فردی بودن، فوری بودن و رها بودن از محدودیت زمان و مکان را برای تلفن همراه برشمرد و گفت: روابط عمومی همراه، گسترش دهنده مفهوم روابط عمومی الکترونیکی است.
وی برای روابط عمومی همراه دو فاز ایجاد روابط عمومی همراه بدون دسترسی همراه به اینترنت با استفاده از نسل دوم (GSM) یا (نسل دوم شبکه ارتباطات سیار) و فاز روابط عمومی همراه با دسترسی به اینترنت برشمرد.
زارعیان بر نقش هایی از روابط عمومی همراه چون اطلاع رسانی به عموم و نهادهای پیرامونی تثبیت موقعیت مدیریت و سازمان از طریق درک و قانع سازی بی درنگ عموم و نهادهای پیرامونی و هماهنگ سازی رفتارها میان سازمان و عموم و عموم و سازمان به صورت تعاملی تأکید کرد و افزود: روابط عمومی همراه می تواند به یاری واحد بازاریابی برخیزد و نما نام های خدمات ارزش افزوده شرکت ها را تبلیغ و ترویج کنند.
وی ضمن اشاره به امکانات روابط عمومی همراه از جمله اتاق گپ و انتشار بیانیه های مطبوعاتی با پست الکترونیک از پدافند غیرعامل با استفاده از فن آوری تترا و به کارگیری روابط عمومی همراه در وضعیت های اضطراری به عنوان کاربردی های خاص روابط عمومی همراه نام برد.
زارعیان در پایان سخنان خود لزوم ارتقای روابط عمومی از حالت گفت و گو به روابط عمومی همراه را مورد توجه قرار داد و افزود: امیدوارم که دوستانی که به سمت روابط عمومی الکترونیک حرکت کرده اند از روابط عمومی همراه به عنوان مکمل آن بهره ببرند.
پایان پیام/
نظر شما