اختصاص 12 ميليارد ريال جهت ارتقاء فضاي آموزشی مناطق محروم گیلان

خبرگزاری شبستان: استاندار گیلان از اختصاص 12 ميليارد ريال براي ارتقاء شاخص فضاي آموزش مدارس مناطق محروم استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان، محمدعلی نجفی، استاندار گيلان شامگاه(19 شهریور) در ششمين جلسه شوراي آموزش و پرورش استان با بیان اینکه اگر به گيلان و ايراني بهتر و برتر مي‌انديشيم و نگاه عالمانه به سند توسعه كشور داريم بايد به آموزش و پرورش بهتر و برتر بينديشيم گفت: اساس و پايه هر گونه پويايي و تحول در جامعه از آموزش و پرورش آغاز مي‌شود.

 

وی ادامه داد: اگر خواستار حقوي شهروندي موفق در جامعه هستيم بايد از مقاطع پيش دبستاني تا دبيرستان تحول بنيادي در اين زمينه شكل گيرد و همه ما بايد با تمام توان در خدمت آموزش و پرورش باشيم.

 

دكتر نجفي با بیان اینکه همگان موظف هستیم با حفظ توسعه آموزش و پرورش، مطالبات خود را با كمك به آموزش و پرورش نهادينه كنيم، تصریح کرد: 12 ميليارد ريال از ماده 180 قانون برنامه پنجم توسعه براي ارتقاء شاخص فضاي آموزشي مدارس مناطق محروم گیلان اهتصاص یافت.

 

وی افزود: نبايد در استان گيلان شاهد مدارس 2 نوبته و فرسوده و غير قابل استفاده براي دانش آموزان باشيم.

 

استاندار در ادامه با اشاره به كسب رتبه‌هاي برتر كنكور توسط دانش آموزان عزيز گيلاني، این رتبه‌ها را نشان از نخبگي و استعداد والاي گيلانيان دانست و اذعان داشت: استان گيلان از ظرفيت و توانمندي بالايي در بخش‌هاي مختلف برخوردار است كه بايد با بهره گيري از اين ظرفيت‌ها در جهت توسعه و شكوفايي گيلان تلاش كنيم.

 

وی با تاكيد بر ضرورت توسعه نظام آموزش و با اشاره به تاكيدات رهبر معظم انقلاب در خصوص پايه گذاري نماز همراه با علاقه، عشق و اعتقاد در مدارس و دانشگاه‌ها اظهار کرد: فضاي نمازخانه‌ها بايد زيباترين و عطرآگين ترين فضاها باشد و تمامي فرمانداران و شهرداران بايد در خصوص پاكيزگي و نظافت نمازخانه‌های داخل شهري و بين شهري توجه ويژه‌اي داشته باشند و بهترين و پاكيزه ترين مكان‌ها بايد براي نمازخانه‌ها در نظر گرفته شود.

 

نجفی با اشاره به افتتاح سامانه ويدئو كنفرانس اداره كل آموزش و پرورش استان، كاهش هزينه و صرفه جويي در زمان را از جمله مزاياي بهره گيري از دولت الكترونيك دانست و خاطرنشان کرد: اطلاع رساني، انتشار نشريات الكترونيكي و كتابخانه‌هاي ديجيتال، آموزش‌هاي مجازي و افزايش سواد و بينش افراد از جمله اثرات فرهنگي بهره گيري از دولت الكترونيك به شمار مي‌رود.

 

پایان پیام/

کد خبر 401074

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha