به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان، محمد احمدی پور، معاون سیاسی امنیتی استانداری گیلان عصر امروز(19 شهریور) در نشست با اعضای کمیته بزرگداشت هفته دفاع مقدس که در محل استانداری برگزار شد، با بیان اینکه در برگزاری مناسبتها بیشتر رویکرد کارکردی آن مد نظر است، گفت: هدف در اجرای برنامههای مناسبی فقط گذراندن وقت نیست.
وی از دفاع مقدس به عنوان یک تجربه گرانقدر یاد کرد و افزود: دفاع مقدس یک تجربه بزرگ و پرهزینه برای ملت ایران بود که باید همواره آن را به عنوان یک تجربه ارزشمند به نسلهای بعد انتقال داد.
احمدی پور تصریح کرد: جدا از تجربه، دفاع مقدس را باید به عنوان یک سرمایه اجتماعی به نسلهای آینده شناساند.
وی با اشاره به اینکه بیشتر حکومتهایی که نتوانستند خود را در جهان مطرح و یا حکومت خود را حفظ کنند آنهایی هستند که سرمایههای اجتماعی و ارزشی خود را نشناختند و به نسل خود انتقال ندادند، اذعان کرد: در دفاع مقدس، ایران یکپارچه با یک انسجام ملی و اجتماعی همراه بود.
احمدی پور با تاکید بر اینکه دفاع مقدس به شکلی اداره شد که همه مردم در آن به نحوی مشارکت داشتند، گفت: حتی مردمی که از نظر مالی و نیروی انسانی در دورن دفاع مقدس کاری نکردند، همین مقدار که در دوران جنگ تحمیلی، اعتراض نکرده و اوضاع مملکت را تحمل کردند یعنی اینکه به تشخیص رسیده بودند که اوضاع چقدر سخت است و کار بسیار سختی در شرف انجام است، همینها هم کار بزرگی انجام دادند.
وی در ادامه سرمایه بزرگ اجتماعی را در راستای منافع ملی کشور عنوان کرد و افزود: عدم انتقال خوب و حفظ و حراست از سرمایه اجتماعی، باعث از بین رفتن آن می شود.
احمدی پور با اشاره به فشارهای روانی و پررنگی که از همه جهت در جامعه در حال شکل گیری بر روی فرهنگ مردم است، از همه کمیتهها خواست تا برنامههای اجرایشان در انتقال فرهنگ دفاع مقدس، این سرمایه عظیم اجتماعی به کودکان، نوجوانان و جوانان بیش از پیش باشند.
وی تاکید کرد: اگر این سرمایه از دست برود مثل سرمایه اقتصادی نیست که باز بدست بیاید، بلکه بمراتب سختتر و جبران ناپذیرتر است.
گفتنی است، در این جلسه هر یک از کمیتهها به بیان دیدگاهها و برنامههای خود در هفته دفاع مقدس پرداختند.
پایان پیام/
نظر شما