راه یابی "بعداً پیگیری می کنیم" ، "پرونده درنوبت است" به کمیته امداد

معاون شورای عالی فرهنگی و اجتماعی با ابراز تأسف از راه یابی جملاتی چون "بعداً پیگیری می کنیم" ، "پرونده درنوبت است" به کمیته امداد گفت: خدمت رسانی در این نهاد نباید در غالب بروکراسی اداری قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، اکرم حسینی مجرد، معاون برنامه ریزی و تدوین شورای عالی فرهنگی و اجتماعی زنان امروز در نشست نمایندگان امور بانوان کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: این کمیته یکی از ثمرات انقلاب بود که همیشه یاد و نگاه امام (ره) را به مستضعفان زنده نگه می دارد و نشان دهنده مهمترین دغدغه ایشان در دستگیری از محرومان و نیازمندان جامعه است.

 

وی با بیان اینکه کمیته امداد امام خمینی (ره) بیلان کاری بالا و خوبی را در سطح کشور ارایه کرده است، افزود: کمیته امداد می تواند به عنوان یک الگوی بین المللی نیز موردتوجه قرار گیرد و در دنیا هیچ مجمع خیرینی نتوانسته به شکل همه جانبه مانند این نهاد به حل مسایل و مشکلات راه یابد.

 

حسینی مجرد، اخلاص را مهمترین مشخصه کار مددکاران این نهاد دانست و اظهار کرد: با توجه به نوع کار مددکاران در این نهاد، آسیب شناسی و آفت کارکنان این نهاد نیز خاص و از سایر نهادهای خدماتی متمایز است.

 

رئیس دبیرخانه شورای فرهنگی اجتماعی زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار کرد: نوع برخورد با مددجویان در این نهاد نباید با الفاظ "بعداً پیگیری می کنیم" یا "پرونده در نوبت است" باشد، اما متأسفانه این جملات در ادبیات مددکاران راه یافته و این کار آسمانی را زمینی می کند. در حقیقت  نحوه برخورد با مددجو ، در این نهاد مقدس نباید در غالب بروکراسی اداری سایر نهادها قرارگیرد.

 

وی ادامه داد: برخورد در این نهاد باید متفاوت از برخورد با سایر نهاد و ادارات کشور باشد و باید ارایه خدمات شبانه روزی باشد، به گونه ای که زنان سرپرست خانواده این نهاد را پناهگاه و مأمن خود بدانند و با دید تجاری به این نهاد نگاه نکنند.

 

حسینی مجرد خاطرنشان کرد: نقطه تمایز کمیته امداد امام (ره) با سایر ادارات باید در الهی بودن خدمات و نیت افراد باشد. کمیته امداد نباید یک خدمت ساده و بازاری ارایه دهد و باید ورای خدمت به مددجویان بنگرد.

 

وی فرهنگ امداد علوی را مهمترین ویژگی شغل امدادگری دانست و افزود: اولین نگاه در کمیته امداد باید ریشه کنی فقر باشد و بعد ابعاد ایمانی، اخلاقی و سایر امور مدنظر قرار گیرد.

 

معاون برنامه ریزی و تدوین شورای عالی فرهنگی اجتماعی زنان اظهار کرد: ثبت نمودار مالی و فرهنگی در پرونده هر مددجو می تواند سیر صعودی و نزولی پیشرفت در ابعاد مختلف را در اختیار این نهاد قرار دهد و می تواند تجربیات خوبی را ثبت کند.

 

حسینی مجرد با اشاره به فعالیت مرکز شورای فرهنگی اجتماعی زنان از سال 67 گفت: به منظور سیاست گذاری در مسایل اجتماعی و فرهنگی زنان در یکصد و پانزدهمین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی سال 66 تأسیس  شد و با شرکت نمایندگان زنان از 22 نهاد کار خود را آغاز کرد.

 

وی افزود: این شورا به سیاست گذاری و تدوین سیاست های لازم در حوزه زنان با هدف حل مشکلات زنان در کشور می پردازد و کار اجرایی ندارد.

 

گفتنی است، نشست نمایندگان امور زنان کمیته امداد امام (ره) شنبه (31 اردیبهشت) در ساختمان مرکزی این کمیته برگزار شد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 40097

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha