به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از بيرجند، علي رضايي امروز (19 شهريور) در جلسه تبيين سرشماري كشاورزي سال 93 كه با حضور دستگاههاي اجرايي، دهياران و روساي شوراي اسلامي روستاها در فرمانداری بیرجند برگزار شد، اظهار داشت: سرشماري يكي از عمدهترين راههاي شناخت كشورها است.
وي با بيان اينكه امسال چهارمين سرشماري كشاورزي در ايران انجام ميشود، افزود: اهميت سرشماري در بخش كشاورزي براي خراسان جنوبي به اين دليل است كه 34 درصد اشتغال استان در اين بخش است.
معاون برنامهریزی و اشتغال استاندار خراسانجنوبی گفت: متوسط درآمد خانوار روستايي اين استان نسبت به كشور در سطح پاييني قرار دارد.
رضايي با اشاره به اينكه نگاه استان بيشتر به بخش كشاورزي است، تصريح كرد: حوزههاي روستايي مناطقي سرشار از توليد هستند كه براي توسعه آن بايد برنامهريزي شود.
وي بيان داشت: بايد در توسعه بخش كشاورزي تلاش كنيم تا نيروهاي مازاد در اين بخش به سمت صنايع تبديلي كشاورزي سوق داده شوند.
معاون برنامهریزی و اشتغال استاندار خراسانجنوبی سرشماری با بيان اينكه سرشماري كشاورزي در استان از پنجم مهرماه آغاز و تا ۱۸ آبانماه ادامه دارد، عنوان كرد: برای نخستینبار اجرای اين طرح با استفاده از رایانه قابل حمل تبلت و بدون کاغذ انجام خواهد شد.
رضايي ادامه داد: براي سرشماري كشاورزي در بيرجند 120 خانوار و در فردوس 180 خانوار انتخاب شدهاند اما در ساير شهرستانهاي بدون انتخاب سرشماري ميشود.
وي با اشاره به اينكه برای اجراي طرح سرشماري كشاورزي در خراسان جنوبي 120 نفر نيرو آموزش ديدهاند، تاكيد كرد: بايد دهياران و شوراي اسلامي روستاها بهرهبرداران بخش كشاورزي را براي دادن اطلاعات صحيح به ماموران آمارگيري توجيح كنند.
معاون برنامهریزی و اشتغال استاندار خراسانجنوبی يادآور شد: در اجراي اين طرح منافع و مضراتي مشمول بهرهبرداران نميشود و هدف از اين سرشماري برنامهريزي براي كشور است.
پایان پیام/
نظر شما