282 دانش آموز همدانی راهی مدارس می شوند

خبرگزاری شبستان: مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان، از فعالیت 3500 آموزشگاه در سال تحصیلی جدید خبرداد و گفت: 282 هزار دانش آموز همدانی راهی مدارس می شوند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، عبدالرضا فولادوند، مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان صبح امروز(19شهریور) در جلسه شورای آموزش و پرورش استان همدان گفت: در سال تحصیلی جدید 3500 آموزشگاه، 12 هزار و 500 کلاس درس، 25 هزار و 818 معلم و 282 هزار دانش آموز فعالیت آموزشی خود را شروع می کنند.

 

وی در خصوص دو نوبته شدن مدارس، افزود: دانش آموزان در شیفت صبح آمادگی ذهنی کاملی برای تحصیل دارند اما به دلیل کمبود فضای آموزشی امسال مدارس در شیفت بعدازظهر هم باز هستند.

 

وی ابراز کرد: در هرکلاس درس مدارس روستایی 19 دانش آموز و در مدارس شهری 24 دانش آموز به تحصیل می پردازند و همچنین به دلیل تراکم جمعیت دانش آموزی بعضی مدارس دو نوبته هستند.

 

فولادوند بیان داشت: در شهرک مدنی به دلیل تراکم جمعیت دانش آموزی و کمبود فضای آموزشی امسال با اجاره کردن صندلی های مدارس غیر انتفاعی این تراکم رو به پایین می آید.

 

وی در خصوص پروژه مهر نیز تصریح کرد: پروژه مهر در راستای آمادگی فعالیت های آموزش و پرورش اجرا می شود و اقدامات این طرح برای سال تحصیلی جدید از اواخر بهمن سال 92 اجرایی شده است.

 

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان اظهار داشت: آموزش و پرورش تلاش مضاعفی در راستای بازگشایی مدارس و آغاز سال تحصیلی جدید انجام می دهد.

 

فولادوند خاطرنشان کرد: 9 پژوهش سرا دانش آموزی در طی 12 سال اخیر در مناطق آموزشی استان همدان احداث شده و امسال بر طبق دستورات وزارتخانه هر استان باید 3 پژوهش سرا احداث کند و این در حالیست که در استان همدان چهار مورد است.

 

وی با بیان اینکه برخی از کتب پایه چهارم ابتدایی و متوسطه تغییر کردند، گفت: امسال هیچ معلمی بدون گذارندن آموزش ضمن خدمت وارد فضای آموزشی سال تحصیلی جدید نمی شوند.

 

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان همچنین در خصوص تک جنسیتی مدارس عیر انتفاعی، افزود: از پیش دبستانی تا ششم ابتدایی مدارس غیر انتفاعی نمی توانند به صورت مختلط باشند.

 

برگزاری دوره آموزشی دو زبانه برای 2 هزار دانش آموز همدانی

معصومه معصومیان، مشاور مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان نیز گفت: 2 هزار دانش آموز در 15 منطقه آموزشی در 75 کلاس درس گذراندن 100 ساعت دوره آموزشی دو زبانه را از شهریور ماه جاری آغاز کردند.

 

وی افزود: 90 درصد مناطق تحصیلی به ویژه پیش دبستانی روستاها را پوشش دادیم و 80 میلیون تومان برای گذارندن این دوره آموزشی برآورد شده است.

 

وی با بیان اینکه تدوین سند انسداد مبادی بی‌سوادی کمک زیادی به کاهش تعداد بی‌سوادان می‌کند، تصریح کرد: همچنین در این راستا تعدادی از دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل شناسایی شدند که در بررسی‌های به عمل آمده برخی از آنها مهاجرت، فوت و معلولیت شدید داشتند که از تحصیل بازمانده بودند.

 

معصومیان گفت: برای صرفه‌جویی در استفاده از معلمان و بهره‌گیری از آنها در بخش‌های دیگر و ایجاد فرصت شغلی برای سایر افراد به صورت آزاد باید این کلاس‌ها به صورت برون سپاری پیگیری شود.

 

پایان پیام/

کد خبر 400910

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha