به گزارش خبرگزاری شبستان از سمنان،محمد وکیلی در دیدار با فرماندار دامغان و دست اندرکاران برگزاری اولین جشنواره و سمپوزیم ملی پسته ایران ، دامغان که در 26 و 27 شهریور سالجاری در دامغان برگزار می شود، برگزاری جشنواره پسته را کاری ارزشمند و حرکتی برای رشد و توسعه این محصول برشمرد .
وی نگاه تعاملی و جمعی و همکاری همگانی مردم شهرستان دامغان را از نکات مثبت برشمرد و افزود: باید از این فرصت برای رشد و توسعه شهرستان و استفاده از ظرفیتهای آن بهره گیری شود .
وکیلی گفت : استان سمنان و شهرستان دامغان با طبیعت متنوع و فرهنگهای مختلف ، مردمان فرهیخته و جغرافیای بسیار مناسب، یک فرصت ارزشمند را پیش روی ما گذاشته که کمتر به این ظرفیتها توجه شده و اگر به این ظرفیتها توجه شود مشکلات استان از لحاظ بیکاری ، اشتغال ، امکانات و اعتبارات برطرف خواهد شد .
مقام عالی دولت دراستان سمنان عبور زائرین و توقف آنان در شهرستان دامغان را یک مزیت برشمرد و افزود : این هنر ماست که از این توانمندیها به خوبی استفاده کنیم و بتوانیم امکانات خود را معرفی کنیم .
وی افزود : برگزاری جشنواره یک فرصت است که باید به نحو احسن از آن استفاده کرد و برای رونق صنعت گردشگری و اقتصاد توریسم حضور صاحبنظران ، دانشگاهیان و مسئولین در این جشنواره فرصت بسیار خوبی برای معرفی شهرستان است.
استاندار سمنان در ادامه پسته دامغان را به عنوان یک محصول با کیفیت عالی و ممتاز برشمرد و بر فراوری و بهره برداری بیشتر از این محصول در بخشهای مختلف تاکید کرد .
وی اضافه کرد : از پوست پسته برای انواع و اقسام داروها و بهترین مواد غذایی استفاده می شود و در هر کدام از موضوعات مربوط به پسته باید یک جشنواره برگزار کرد و این کار را می توانیم هر ماه برای یک موضوع پسته جشنواره برگزار کنیم .
وی همچنین کار کارشناسی و علمی برای کم کردن زمان بهره برداری از درخت پسته تاکید کرد و برگزاری جشنواره گل غلتان در دامغان را خوب و مناسب برشمرد و بر برگزاری جشنواره گل محمدی هم تاکید کرد .
وکیلی افزود : پسته دامغان باید بیشتر معرفی شود چون این محصول از نظر کیفی و کمی نسبت به دیگر محصولات برتری دارد و این برتری باید بعنوان یک برند حفظ و اعلام شود.
وکیلی همچنین با اشاره به تولید سالانه پسته در دامغان خاطر نشان کرد : در دیدار با مدیر کل گمرک استان از وی خواسته که دفتر گمرک در دامغان ایجاد شود و امکان صادرات پسته را پیگیری و اقدام کنند.
وی همچنین بر شناسایی و بررسی نوع ذائقه مصرف پسته، توجه به بسته بندی در این خصوص برای ایجاد ا رزش افزوده ، توجه به دستاوردهای جشنواره ، مشارکت پسته کاران به عنوان محور کار در برگزاری جشنواره ، توجه به نظریه های علمی دانشگاهیان در خصوص رشد و توسعه پسته تاکید کرد .
در این جلسه توسط مجد فرماندار دامغان ، زارع زاده عضو شورا ، نصرتی شهردار دامغان و دیگر دست اندرکاران گزارش و توضیحاتی در خصوص برگزاری اولین جشنواره و سمپوزیم ملی پسته ایران – دامغان ارائه شد .
پایان پیام/
نظر شما