به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از بجنورد؛ دكتر فهيمه فرهمند پور، مشاور وزير كشور در امور بانوان و خانواده در دومين نشست منطقه اي استان هاي منطقه 5 كشور که امروز (18 شهريور) با حضور مشاورين بانوان دستگاه هاي اجرايي و زنان نخبه و توانمند برگزار شد، بيان كرد: بايد واقع بينانه مسائل را ديد و صحبت كرد كه آيا دولت قدرت واقعي اقتصادي براي رفع همه نيازهاي جامعه با اتكا به منابع مالي خودش دارد یا خیر.
وي با اشاره به دو راه اصلي براي برون رفت از وضع موجود درجامعه، بهينه سازي مديريت منابع و همكاري بين دستگاه ها را ذكر و عنوان كرد: در بهينه سازي مديريت منابع، نگاه جنسيتي در مديریت بايد رعايت شود تا در اختيار همه ذي نفعان قرار گيرد.
مشاور وزير كشور با تأکید بر ضرورت تغيير نگاه جنسيتي در بهينه سازي مديريت منابع به بانوان بيان كرد: تا وقتي موفق نشويد خودتان را تغيير دهيد نمي توانيد ديگران را تغيير دهيد مگر شما در تعاملات كلان اجتماعي خودتان را تغيير داده ايد كه بتوانيد مردان را تغيير دهيد.
دکتر فرهمند پور با اشاره به فعالیت مديران كل دفاتر بانوان در استان ها بيان كرد: شبكه مديران زن بالقوه و بالفعل در استان خودتان تشكيل دهيد و حتما نيز يك شبكه حمايتي مديران زن ايجاد كنيد.
وي با اشاره به اينكه زنان در پست هاي مديريتي به يكديگر چه از لحاظ اطلاعاتي و پيشنهادهاي خلاقانه كمك كنند تا موفق شوند، اظهار داشت: هزينه مالي و انرژي زیادی صرف مي شود كه خانمي به پست مديريتي عالي مي رسد كه در صورت عدم موفقيت خيانت به همه زن ها شده است.
مشاور وزير كشور بهترين راه تبليغ مديريت خانم ها را با حمايت از همديگر دانست و اظهار داشت: پیگیر ايجاد شبكه اي در حوزه بانوان در شهر و روستا براي بهتر حمايت كردن بانوان از يكديگر در تمامي استان ها هستيم.
دکتر فرهمند پور خاطر نشان كرد: متاسفانه در نسل جديد مادران دخترانشان را كاملا امروزي و پسران را به كل سنتي تربيت مي كنند .
وي با اشاره به اينكه مادران در تربيت پسران بيشتر توجه كنند، اظهار داشت: دختران ما روز به روز جسورتر و قوي تر و پسران ما روز به روز ضعيف تر تربيت مي شوند كه بهتر است دختر با اعتماد به نفس و با تدبير تربيت شوند زيرا جسارت به دختران ما آسيب زده است.
مديركل دفتر امور بانوان استانداري خراسان شمالي نيز در این جلسه با اشاره به جمعيت تقريبي استان اظهار داشت: از جمعيت تقريبي 867 هزار نفري استان 436 هزار نفر بانوان هستند كه از اين تعداد 12 درصد آنان شاغل و 55 درصد خانه دار هستند.
مهدخت قوپرانلو اظهارداشت: از اين تعداد 10 خانم عضو شوراي شهر، 49 عضو شوراي روستاها، 71 دهيار و 6 مدير در استان فعالیت دارند.
وي با اشاره به پنج طرح در دست اجرا اظهار داشت: تدوين سند راهبردی براي زنان خانواده، ايجاد بازارچه خوداشتغالي، بهسازي اتاق زايمان بيمارستان تخصصي بنت الهدي و چكاب ساليانه زنان شاغل از جمله اين طرح ها است.
در این جلسه تعدادی از مشاوران دستگاه های اجرایی به بیان مشکلات حوزه بانوان در استان پرداختند.
پايان پيام/
نظر شما