کارورزی دانش آموختگان در عرصه اشتغال مهمترین برنامه است.

خبرگزاری شبستان: باید نسبت به تولید و اشتغال و کارفرما تغییر نگرش ایجاد کنیم، کارورزی دانش آموختگان در عرصه اشتغال مهمترین برنامه است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی شبستان، دکتر طائی، معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در همایش تعاون و اشتغال و نقش آن در توسعه اجتماعی با اشاره به نقش زنان در توسعه اظهار داشت: در کنار شاخص های کلیدی شاخص کار شایسته زنان باید مورد توجه قرار گیرد که از آن جمله می توان به ایجاد فرصت های برابر در حوزه اشتغال اشاره کرد.

 

طائی آموزش را از شاخص های توسعه منابع انسانی برشمرد و افزود: شاخص حضور زنان در کشورهای توسعه یافته بالا است و زنان در این گونه کشورها مشارکت گسترده ای دارند، در واقع ارتباط مستقیمی بین اشتغال زنان در کشورهای در حال توسعه وجود دارد.

 

وی اشتغال را یکی از بسترهای رفاه اجتماعی برشمرد و افزود: اشتغال در وزارت کار، کانون هماهنگی سیاست های اقتصادی موثر بر کار هستیم، از طرفی اشتغال هیچگاه با یک سیاست ایجاد نخواهد شد.

 

وی ادامه داد: اشتغال یکی از زمینه های رفاه اجتماعی است از طرفی همین مولفه از شاخصه های صدر اجتماعی نیز می باشد.

 

طائی افزود: نقش زنان در توسعه سه جانبه گرایی افزایش می یابد که رویکرد توانمندسازی، صیانت و کرامت بخشی به نیروی کار در این توسعه نقش سازنده ای ایفا می کند.

 

وی با بیان اینکه در حوزه کارآفرینی لایحه سازمان نظام کارآفرینی را داریم، اظهار داشت: در موضوع کارآفرینی طرح کسب و کار و کارآفرینی از طرح های در حال اجرا و جزء برنامه های مهم است که در قالب آن ترویج و افزایش کارآفرینی را خواهیم داشت.

 

وی اضافه کرد: گنجاندن موضوعاتی در زمینه اخلاق، کارآفرینی و بخش تعاون در برنامه های درسی با رویکرد تغییر نگرش نسبت به تولید و اشتغال از دیگر برنامه های در دست اقدام است.

 

وی با بیان اینکه باید نسبت به تولید و اشتغال و کارفرما تغییر نگرش ایجاد کنیم، خاطرنشان کرد: کارورزی دانش آموختگان در عرصه اشتغال مهمترین برنامه است.

 

وی یادآور شد: ضمن آنکه تعداد موسسات مشاوره شغلی و کاریابی را افزایش خواهیم داد مؤسسات کاریابی چند کار نوآورانه ایجاد کرده ایم و سایت های شغلی خدمات شغلی دانشگاهی را در دستور کار قرار داده ایم.

 

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ساماندهی کسب و کارهای خرد را از برنامه های اشتغال این مرکز برشمرد و افزود: برنامه ریزی کرده ایم تا در طرح ساماندهی کسب و کارهای خانگی، خرد و کوچک این نوع کسب و کار را به بنگاه های کوچک و بزرگ وصل کنیم و فرآیند کار از خانه تا کارخانه را ایجاد کنیم.

 

طائی بیان کرد: مشارکت زنان در بازار کار به معنای مشارکت آنان در عرصه های جدید و نوآورانه است و تلاش می کنیم تا کسب و کارهای خانگی، خرد و کوچک را در قالب بنگاه های پشتیبان قرار دهیم.

 

بر اساس این گزارش، راهبردهای تقویت جایگاه زنان و نقش آنان در تعاونی ها، ارایه راه حل های جدید، تعاونی های زنان برای انطباق با شرایط جدید کار در جامعه، نحوه مشارکت زنان سرپرست خانوار در فعالیت های اقتصادی در قالب تعاونی، نقش تعاون در بهبود موفقیت زنان در جامعه، آسیب شناسی هزینه های کار خانگی زنان و زنان شاغل در نهادهای اجتماعی، نقش زنان در توسعه و تقویت تعاونی ها به عنوان سرمایه انسانی در عرصه صنعت و خوداشتغالی، مشکلات و چالش های تعاونی های زنان و سیر تحول آنها در ایران از محورهای همایش تعاون، زن، اشتغال و نقش آن در توسعه رفاه اجتماعی است که در حال حاضر در سالن 17 شهریور وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حال برگزاری است.

 

پایان پیام/

کد خبر 400548

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha