حجت الاسلام امراله حسنی، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ساوه نیا به خبرنگار شبستان در اراک، گفت: اجرای فعالیت های فرهنگی و مذهبی راهی برای گسترش فرهنگ دینی است که انی مهم از درآمد بقاع متبرکه تامین می شود.
وی با اشاره به اینکه موقوفات و بقاع متبرکه شهرستان ساوه در سال گذشته شش میلیارد و 200 میلیون ریال درآمد کسب کردند، افزود: از این میزان پنج میلیارد و 200 میلیون ریال متعلق به بقاع متبرکه و یک میلیارد ریال مربوط به موقوفات است.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ساوه اضافه کرد: درآمد بقاع متبرکه این شهرستان صرف فعالیت های فرهنگی، برپایی مراسم عزاداری، تعمیر مساجد، نشست های مذهبی، مسابقات قرآنی و کمک به نیازمندان و همچنین برنامه های مختلف فرهنگی و هنری برای جوانان و نوجوانان می شود.
حجت الاسلام حسنی ادامه داد: در حال حاضر 513 موقوفه، یکهزار و 741 رقبه و 65 امامزاده در شهرستان ساوه وجود دارد که تعدد این بقاع متبرکه سبب شده که ظرفیت خوبی در منطقه برای جذب زائر وجود داشته باشد.
وی اضافه کرد: بنا به فرمایشات مقام معظم رهبری، امامزادهها و بقاع متبرکه باید به قطبهای فرهنگی تبدیل شوند که این امر راهی برای گسترش فرهنگ دینی، جذب جوانان به مراکز فرهنگی و مذهبی و همچنین خنثی شدن توطئه های شوم دشمنان می شود.
پایان پیام/
نظر شما